30.8.2013

Pientä kivaa

Tänään kipaisin hakemaan Ikeasta Antifoni-lattiavalaisimen olohuoneeseen. Pimeä nurkkaus on jo  jonkin aikaa kaivannut lukulamppua, mutta kun se valinnan vaikeus... Koko ajan olin ajatellut tuohon mustaa lamppua, mutta päädyin sitten lopulta kuitenkin hopeaan. Jotenkin se tuntui olohuoneeseen ja tilan muiden valaisimien joukkoon sopivammalta vaihtoehdolta ja ihan tyytyväinen valintaan nyt sitten olenkin. Miinusta tulee nyt kyllä siitä, että hyllynreunassa luki paketin sisältävän myös varsinaisen lampun valaisimeen, mutta eipäs sitä siellä sitten ollutkaan! Hmph. No onneksi ei oo Ikea kaukana ja toisaalta nyt on hyvä syy suunnata sinne pian uudelleenkin ;)


Ikeasta löytyi myös säilytyslaatikoita eteiseen. Alunperin tähän oli suunnitelmissa hommata lipasto, mutta kun ei sopivan kokoista mistään tuntunut löytyvän, niin siihen päätyikin jo kotoota entuudestaan löytynyt hyllykkö. Oikeastaan aikas passeli se siihen sitten olikin.


Alla olevat purnukkaiset tarttui mukaan Kodin ykkösestä. Pitäähän sitä nyt topseille ja näkkäreillekin olla omat paikkansa!Mutta jestas miten tuo aika taas rientää.. Nyt eikun kipin kapin nukkumaan, että jaksaa taas nousta ajoissa työmaalle huomenna! Yks tiukka päivä vielä edessä ja sit oiskin taas viikonloppu ja vapaata, jee! Öitä ja leppoisat viikonloput itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!