14.9.2013

Blogikokeilijan makuuhuoneessa


Aika tarkalleen kuukausi sitten rustailin tänne ensimmäisen kerran. Makoilin kuumeisena kotosalla ja tylsyyksissäni päädyin "kokeilemaan" blogin avaamista. Enpä arvannutkaan miten koukuttavasta puuhasta on kyse eli edelleen täällä rustaillaan! Kiitos kaikille tähän mennessä täällä vierailleille ja erityiskiitos kirjautuneille lukijoilleni kiinnostuksesta ja kannustuksesta ;) Kommentit ja uudet lukijat otan myös ilolla vastaan!

Tänään tuli oltua valoisaan aikaan kotosalla ja ennen ulkoilua päätin hieman kuvailla sisätiloissa. Iltaisin on monesti niin hämärää, että silloin kuvat tuntuvat väkisin jäävän liian pimeiksi. Ja onhan se luonnonvalo aina keinovaloa kauniimpi. Alla muutama otos makuuhuoneestamme.


Nykyiseen kotiimme muutimme n. puoli vuotta sitten ja koska melko uudesta asunnosta on kyse, ei suurta remonttia koettu tarpeelliseksi. Pientä pintaremonttia tuli kuitenkin tehtyä osaan huoneista tapetoinnin ja maalaamisen muodossa. Makkarissa tuo sängyn takainen seinä oli edellisillä asukkailla vaalean oranssi. Meille tapetiksi siihen valikoitui RTV:n green mallistosta tapetti GRE204. Vuokra-asuntojen valkoisten seinien jälkeen teki mieli jotain persoonallisempaa ja makkariin sitten uskaltauduimme laittamaan hieman rohkeamman kuosin. En kyllä ole ainakaan vielä tuota valintaa katunut! Lipaston päällä oleva seinätarra löytyi Porin K-Raudan yhteydessä toimivasta Hyvän Tuulen Puodista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!