26.9.2013

Hayn Tray ja Annon siksak

Torstai-iltaa!

Viikko on taas hurahtanut vauhdilla kohti loppuaan. Pientä ryhtiliikettä on nyt otettu kuntoilurintamalla ja niissä merkeissä ovatkin illat vierähtäneet nopeasti. Hyvää on punttien nostelu ja altaassa polskinta taas tovin jälkeen tehnytkin!

Sisustusrintamalla on tapahtunut sen verran, että sohvapöytä-lähetys oli kuin olikin saapunut tänään postiin. Nopeaa toimintaa siis Finnish Design Shopin saralta. Ja kuinkas ollakaan myös Stockmannilta soitettiin tänään, että kyselemämme pöytä on nyt saapunut. Jepjep. No lähipostista nouto oli joka tapauksessa meille helpompi ratkaisu kuin keskustan Stockmannista pöydän hakeminen, joten hyvä näin.

Pöytä on oikein kiva. Hieman häiritsee sen persoonattomuus täällä blogi-maailmassa, mutta ehkä sen kestän :) Ihan alkuun tämä tuntui hieman pieneltä tuohon, mutta äkkiä silmä tottuu, kun nyt jo näyttää ihan sopivan kokoiselta.



Kodin Ykkosen Sisustuspäivillä tuli myös pyörähdettyä eilen 40 % alekuponki takataskussa poltellen... Ja paljonhan siellä olikin houkutuksia. Annon köysiraheja ja siksak-rahia pyörittelin tovin ja lopulta päädyin siksakiin. Arvelin, että sopisi paremmin nojatuolimme pariksi ja kyllähän ne näyttäisi ihan yhteen passaavan eli tuohon saapi jäädäkin.

Nyt pitäisi vielä mennä pakkailemaan viikonlopun reissua varten eli lopettelen toivottamalla oikein rentouttavaa ja syksyistä viikonloppua kaikille! (Tässä on nyt jo kahtena aamuna putkeen saatu skrapailla auton ikkunoita eli toiveissa olisi saada vielä hieman lisää syksyä ennen lopullista talven tuloa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!