29.6.2014

Päivä Helsingissä

Ensimmäinen lomapäivä tuli torstaina korkattua viettämällä päivä turkulaisen ystävän kera Helsingissä. Päivä aloitettiin kurvaamalla kahvittelemaan Aleksanterinkadulla sijaitsevaan La Torrefazioneen. Monta kertaa on ollut mielessä tuonne poiketa ja nyt vihdoin herkullinen latte macchiatto siellä tuli nautittua :)
 Skilled Beverage Pouring:
(Kameraa ei ollut reissussa mukana, tämä vain fiiliskuvaksi napattu tähän täältä.)

Kahvittelujen jälkeen piipahdimme muutamassa Aleksanterinkadun vaatekaupassa ja sitten suuntasimme kohti designkorttelin putiikkeja. Tykästyin erityisesti Peroban valikoimaan. Tuotteita saa myös verkkokaupasta tilailtua kotiin. Jostain syystä en Perobaan vielä aiemmin ollut päätynyt, vaikka mm. lähistöllä sijaitsevassa Pinossakin on tullut pyörähdettyä. Kaupoissa kiertely jäi tällä kertaa kuitenkin vain tuotteiden ihasteluksi eikä ostoskoriin tarttunut mitään matkaan. Muutama tuunausidea tosin syntyi Perobassa, mutta palailen niihin pian myöhemmin.

Lounaalle suunnattiin meksikolaiseen Choloon. Paikka ja idea meksikolaisesta pikaruokana oli kiva, mutta nauttimani kanaburrito oli kuitenkin lievä pettymys. Odotukseni olivat paikasta lukemieni kehujen vuoksi melko korkeat eli ehkä sekin oli osasyy pienehköön pettymykseen. Mutta en nyt missään nimessä huonoksikaan ruokaa sanoisi.

Perjantaina saimme kyläilijöitä vuorostaan Seinäjoen suunnilta. Lauantaina pyörähdimme perheen äidin kanssa Porvoon vanhankaupungin ihanissa pikkuputiikeissa ja myöhemmin vielä lasten kanssa Lintsillä.

Nyt kohtapuolin startataan kohti Barcelonaa eli vauhdikkaasti on loma lähtenyt käyntiin :D

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!