27.10.2013

DIY: Joulutauluja

Pahoittelut jo etukäteen. Jouluvouhkaus on näet ryöstäytynyt käsistä ja veikkaan, että loppua ei näy ennen kuin aatto koittaa :D Jossain blogissa (en nyt millään muista missä) näin ihania jouluaiheisia printtikuvia kehyksissä ja pakkohan niitä oli itsekin lähteä väsäilemään. Tai paremminkin printtailemaan. Miten helppoa ja vielä ilmaista! Ihan mahtavan sivuston löysin (minkäs muun kuin blogin tietenkin), josta voi ilmaiseksi printtailla skräppipapereita. Olkaat siis hyvät: http://meinlilapark.blogspot.fi/search/label/christmas. Kuusikuvioinen printti on kyseiseltä sivustolta printattu ja vasemmanpuoleinen kuva PicMonkey kuvankäsittelyohjelmassa itse kyhäilty. Winterland-teeman alta löytyi mm. noita mistelin oksan kuvia.Kehykset ovat Tiimarista, jossa ne olivat eilen kaikki tarjouksessa 2e/kpl ja siihen päälle niitä sai vielä kolme kahden hinnalla. Jei, pienestä sitä voikin ihminen iloiseksi tulla :D Tiimarin kohtalosta ei tietystikään voi iloita. Toivottavasti nyt saisi ainakin jossain muodossa vielä jatkaa toimintaansa, kun sen verran legendaarisesta askarteluputiikista on kyse.

Monen tunnin urakaksi muodostuneen kirppiskamojen läpikäynnin ja hinnoittelun päälle tauluvärkkäily oli kyllä mukavan kepeää puuhaa. Mutta hyvä, että tuli nyt tehtyä tuo jo hetken aikaa odotellut kirppisurakkakin. Joulukortit jäi nyt sitten vielä aloittamatta, mutta eiköhän tässä jossain välissä vielä ehdi niitäkin värkkäilemään...

Ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

P.s. Ja jos joku kauhistui, että nytkö jo joulutaulut on esillä, niin ei sentään. Enköhän ne hetkeksi vielä siirrä tuosta vitriinin päältä piiloon odottamaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!