22.11.2014

Talviset mars-muffinit

Mies on ollut tämän päivän reissussa Tallinnassa ja mulla oli vaikka mitä suunnitelmia kotosalla tehtäväksi, mutta hupsansaa, kun on päivä mennytkin nopsaan ja vielä puolet suunnitellusta tekemättä! No onhan tässä vielä iltaa jäljellä, josko pari joulukorttia vielä ennättäisi pyöräyttämään ennen toisen kotiutumista...

En ole suuri lumen ystävä, mutta kyllähän tuo eilinen lumisade mukavasti valoisuutta toi mukanaan tähän marraskuun pimeään. Lumihiutaleilla koristelin myös viime viikonlopulle leipomani mars-muffinit. 
Selkeästi enteilivät jo lumen tuloa nämäkin!

Muffinssitaikinan tein muuten Kinuskikissan sivuilta löytyvällä reseptillä, mutta taikinan toffeesuklaan korvasin laittamalla vuokien pohjalle palat marsia (2 marsia yhteensä). Päälliseen sekoitin tomusokeria (n. 2-3 dl), kaakaojauhetta (ehkä n.2 rkl) ja maitoa (sen verran, että tulee sopivaa muffinien päälle levitettäväksi). Koristeet Dr. Oetkerin Silver koristerae-setistä.  14 muffinsia tuli tällä reseptillä ja enemmänkin kuulemma olisi kuuden hengen porukalle kahtena kaffittelupäivänä uponnut eli suosittelen tarpeen mukaan jopa tuplaamaan reseptin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!