14.3.2015

Kylpyhuonehaaveilua

Tänään on ollut aikas leppoisa lomafiilis, se on nääs reilun viikon breikki oravanpyörästä edessä, jee! Teneriffan ja Dubain matkoja tuli puntaroitua viime metreille saakka, mutta lopulta tultiin siihen tulokseen, että muutaman päivän kylpyläloma Tallinnaan onkin tähän saumaan parempi vaihtoehto. Nyt ajatuksena on vaan ottaa mahdollisimman rennosti. Tallinnan matka tarjoaa pienen irtioton arjesta, mutta eipä tule ainakaan "stressiä" nähtävyyksien perässä juoksemisesta entuudestaan jo hyvinkin tutussa kaupungissa. Nautitaan vaan kylpylähotellin palveluista ja käydään pitkän kaavan mukaan ravintoloissa syömässä. Kelpaa mulle :)

Kylpylälomaa odotellessa päädyin pitkästä aikaa surffailemaan Pinterestiin ja tällä kertaa bongailemaan kuvia unelmien kotikylpylöistä. Alla muutamia suosikkeja, joista jokaisesta löytyy jotakin mitä voisin omaan unelmien kylpyhuoneeseeni/saunaani haalia.

Alla olevassa kuvassa miellyttää lähes kaikki; tumma seinä, vaaleat lauteet, valkoiset kiuaskivet ja saunan malli.
Kuva: Ellit.fi
Kuva: best-luxury-design.blogspot.com   

Yllä olevan kuvan suihkutilassa miellyttävät isot lattialaatat, hyllyratkaisu ja kaksi suihkua. Itse valitsisin tosin isommat sadevesisuihkut ja sijoittaisin ne mieluummin takaseinälle vierekkäin, jolloin suihkutilan pitäisi olla myös vähän leveämpi. Suihkujen väliin upottaisin vielä "hyllyt" purnukoille kuten ao. kuvassa. 
 
Kuva: bloglovin.com
 
Laattojen vaalea harmaa miellyttää värinä enemmän kuin ylemmän kuvan tumma. Kaikenkaikkiaan kuvan tilassa on jotenkin ihanan seesteinen tunnelma. Tykkään paljon!
 
Kuva: worldofarchi.com  

Mutta tässäpä huikeat sadevesisuihkut vai mitä? Kelpais mulle ainakin :D 

Viimeisen kuvan kylpyhuoneessa viehätti erityisesti oivallinen takkaratkaisu, joka mahdollistaa takkatulesta nauttimisen kahdessa eri tilassa. 
Kuva: homemydesign.com

Näissä spa-tunnelmissa toivottelen kaikille oikein rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!