2.1.2017

Tervetuloa vuosi 2017!

Ennen joulua olin hieman huolissani, että onkohan joulun jälkeen kovin haikea ja tyhjä olo, kun erityisesti joulukuu meni niin vauhdilla joulua fiilistellessä. Jännästi sitä kuitenkin odotti jo heti joulun jälkeen vuoden vaihtumista. Loppusyksy meni pitkän flunssaputken johdosta aika plörinäksi, liikkuminen oli minimissään ja syötyäkin tuli mitä sattuu, mikä nyt näkyy puntarissa ja tuntuu olemuksessa. Tammikuussa sitä onneksi yleensä kummasti reipastuu ja nyt kun sopivasti pitkään jatkunut flunssakin väistyi, niin on hienoa päästä taas pikkuhiljaa kunnolla liikkumaan.

Thinking Your Way to…..:

Myös ruokarintamalla kaivataan reipastumista ja uusia tuulia. Olen viime aikoina kovasti ihastellut Viimeistä murua myöten blogia kirjoittavan Saaran huikeita ruokakuvia ja reseptejä Instagramissa. Esimerkiksi korealaiset nyhtökaurahodarit, kanelinen persimon-briejuustosalaatti ja 15-minuutin-halloumi-kesakurpitsaspagetti-rucolapestolla houkuttelevat päästä kokeiluun omassa keittiössä. Aina välillä pitää vähän herätellä itseään, ettei aina jumiutuisi tuttuihin ja turvallisiin kokkailuihin, vaan kokeilisi rohkeasti uusiakin juttuja, kun sitä vaihtelua kerran tuntuu kaipaavan.

https://fi.pinterest.com/pin/347903139943985459/

Uusia ruokia ja liikkumiseen panostamista. Siinä siis aika lailla tavoitteet ainakin tälle keväälle. Viime syksynä tuli panostettua muihin harrastuksiin, mutta nyt tärkeintä on saada itsensä liikkeelle. Vielä tämän kevään ja kesän olen taaperon kanssa kotosalla, joten nyt yritän ottaa kaiken ilon irti myös päivisin valoisaan aikaan ulkoilun luksuksesta. Mitään kovin uutta ja ihmeellistä liikuntaharrastusta ei ole mielessä vaan ulkoilua täydentävät kuntosali ja jumpat, joihin viikoittain pyrin edes kerran pääsemään. Sen kun muistaisi, että pienikin panostus on tekemättä jättämistä parempi.

#Inspirationalquote Don't give up, persevere! Keep on working for your dream, don't be afraid to try new things and reach for the stars!  Motivation, success, inspiration, business, personal development, business, quote:

Paljon muitakin pienempiä tavoitteita ja toiveita on toki tälle vuodelle, mutta yritän olla armollinen itselleni ja ottamatta paineita niistä ja oikeastaan mistään. Siinäkin on jo tavoitetta kerrakseen :D Päivä kerrallaan ja fiiliksen mukaan mennään!

Keep trying. Be believing. Be happy. Don't get discouraged. Things will work out.:

Onnellista uutta vuotta 2017!

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!