28.3.2014

Back at home

Thaimaan reissusta kotiuduttiin eilen ja kiva on olla kotona taas, vaikka ihanaa Thaimaan lämpöä ja upeita merimaisemia ikävä tuleekin. Ja tietysti rentoa lomafiilistä myös. Onneksi viikonloppu on vielä aikaa "palautua" lomailusta ja totutella arkeen ennen maanantaista töihin paluuta.

Thaimaahan lähdimme siis keskiviikkona 12.3 ja kaksi viikkoa reissailimme Andamanin meren alueen kohteissa. Lentomme oli Phuketiin, jossa vietimme 4 ensimmäistä päivää Kata Beachillä. Hotellimme sijaitsi Kata Beachin ja pienemmän Kata Noi Beachin välissä ja molemmat rannat olivat kyllä kauniita. Phuketin Katan lisäksi katsastimme matkamme aikana Phi Phin saaret (3 yötä), Koh Lantan (2 yötä), Krabin Ao Nangin ja Raileyn (3 yötä) ja Phuketin Patongin (2 yötä). Myös Phuketin pohjoispuolella sijaitsevalla Phang Ngan alueella kävimme päiväretkellä.
Alueen kohteet vastasivat aika lailla sitä mitä niistä olimme ennen reissua lukeneetkin. Patong oli melko hektinen, Kata Beachillä oli kauniit rannat, Phi Phissä vilkas yöelämä, Koh Lanta rauhallinen ja Krabi sitten jotain näiden kaikkien väliltä! :) Phi Phissä valitsimme majapaikat niin, että yölämän vilkkaus ei meidän yöunia häirinnyt ja itse tykästyin matkakohteistamme tähän eniten. Saaren maisemat olivat niin upeat ja Phi Phillä pääsimme kahteen otteeseen myös snorklaamaan ihanan kirkkaissa vesissä. Saarella ei myöskään kulkenut autoja tai skoottereita, mikä omalla tapaa toi rennon ja muita kohteita rauhallisemmankin tunnelman paikkaan.

Muistikortilla on hieman yli 400 kuvaa reissusta ja tulen niistä parhaat otokset valittuani jakamaan tänne vielä tarkemmin mm. omia ruoka-, ranta- ja hotellikokemuksia matkasta. Tässä nyt kuitenkin muutama otos jo tämänkin postauksen piristykseksi noista upeista paikan merimaisemista :)
 Phi Phi Maya Bay
Kurkistus Kata Noi Beachille.
Pitkähäntäveneellä kohti Mosquito saaren snorklauskohdetta.
Auringonlaskun aikaan Patongilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!