18.1.2015

Sydämellä sisustettu


Sokoksen kirja-alesta löytyi varsin kattava ja inspiroiva kirja sisustamisesta.
Kirjassa pidän erityisesti sen käytännöllisestä näkökulmasta kodin sisustamiseen ja siitä ajatuksesta, että jo pienillä muutoksilla, uudelleen järjestämällä ja ilman suuria sijoituksia voi kodin sisustukseen tuoda jotain uutta jujua.
 Näin tammikuussa inspiroiduin erityisesti kirjan osiosta "arkinen epäjärjestys kuriin" ja viimeisen viikon aikana täällä onkin myllätty useamman huoneen kaappeja pienen karsimisen kera uuteen uskoon. Yleensä olen aika huono luopumaan mistään, mutta nyt erityisesti vaatekaapista sai lähteä melko isokin kasa vanhoja, pidemmän ajan käyttämättöminä siellä lojunneita vaatteita kohti uusia maisemia. Kummasti kaappi ja olokin (ainakin hetkellisen) järjestyksen myötä keveni!

Kevyempää oloa on tavoiteltu viime viikkoina myös kuntosalilla huhkimalla ja vitamiineja tankkaamalla. Alla yksi lähipäivinä testattu uusi hedelmäkombo.

Mango-appelsiinismoothie

1 mango
3 appelsiinia
puolikas lime
jäitä
2 dl soodavettä

Smoothiet ne vaan on hyviä ja harvoin menee pieleen, vaikka mitä yhdistelmiä kokeilisi!

 Pakko kuitenkin myöntää, että vitamiineja tankkaisi mieluusti tällä hetkellä muustakin kuin pelkistä hedelmistä. Kaipuu auringon alle on jälleen suuri. Maaliskuun alussa olisi tarkoitus viettää talvilomaa ainakin viikon verran ja jos nyt sopiva tarjous vastaan tulee, niin ehkäpä tuolloin suunnataan Dubain tai Teneriffan auringon alle <3 Matkojen metsästys jatkukoon siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!