1.3.2016

Haaveilua

Joskus on kiva heittäytyä haaveilemaan. Tällä kertaa haaveilun kohteena vaatimattomasti omakotitalo! Eksyin eräänä päivänä tutkailemaan asuntomyynti-ilmoituksia Oikotielle ja huomasin tykästyväni kahteen Jukka-talon kohteeseen.
B116-14

Periaatteessa olen isojen, modernien valkoisten kivitalojen ystävä, mutta tällä hetkellä olen sen verran kyllästynyt kahden kerroksen välillä ramppaamiseen, että kiinnostus kohdistuu enemmän yhden tason talomalleihin.
Jukkatalon talomalli B116-14 vaikuttaa hyvinkin kompaktilta omakotitalolta. Huoneistopinta-ala on kohtuullinen 117 m2. Nykyisessä asunnossamme pidän siitä, että olohuone ja ruokailutila on yhtä avaraa tilaa ja se miellyttää myös tässä talomallissa. Miinusta tulee pieneltä vaikuttavasta olohuoneesta.
C135-10B_js
Kuva täältä

Myös malli C135-10 vaikuttaa kivalta, vaikka olohuone ja keittiö ovatkin tässä erillään. Tässä huoneistopinta-alaa on 134,5 m2. Miinusta tulee pieneltä vaikuttavasta kylpyhuoneesta.
C135-10B_ak
Löytyipä täältä kivitalomallikin...
135-13
Huoneistoala on tässä 135-13 mallissa 135 m2. Kylppärissä on erikiva tuo 2 suihkua ja se, että isoimmasta makuuhuoneesta pääsee suoraan kylppäriin. Olohuone vaikuttaa kuitenkin hieman haasteellisen malliselta enkä ehkä tuosta keittiöstäkään tässä niin innostu.
paddedimage724503-Talopaketti135-13alakerta1.jpg
Eniten näistä ehkä säväytti tuo keskimmäinen talo. Olohuone vaikutti riittävän isolta, jotta sinne mahtuisi myös haaveilemani piano. Ainoastaan kylpyhuoneen haluaisin vähän isompana; kaksi suihkua ja ehkä jopa poreamme ois jees!

Hieman ehkä sekavia pähkäilyjä, mutta se sallittakoon! Mitään konkreettisia suunnitelmia talopaketin hommaamisestahan meillä ei ole, mutta never say never ;) Haaveillahan sitä aina voi.

Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!