17.9.2013

Design Marketin suosikkeja

Heipsistä hei!

Sunnuntaina tuli sitten piipahdettua Helsingin Design Market -häppeningissä. Ihmisiä riitti tungokseksi asti ja kivasti oli kaikenlaista silmää miellyttävää "sisustussälää" esitteillä! Alla koottuna kollaasit muutamista suosikeista:
Ihana, sympaattinen Polkka Jam! Ei sinällään mikään uusi tuttavuus, mutta mainitsemisen arvoinen kuitenkin. Tuotteidensa tuotannossa yritys pyrkii ekologisuuteen ja paikallisuuteen ja kaikki yrityksen tuotteet valmistetaankin Suomessa. Itselle tuolta mukaan tarttui juurikin näitä kuoseja korttien muodossa ja ainakin tarjottimia, keittiöpyyhkeitä ja julisteita näistä oli myös saatavilla.
NÄMÄ ja Vaja Finland olivat puolestaan uusia tuttavuuksia itselle. Yrityksen omin sanoin VAJA Finland brändi edustaa Suomessa valmistettua korkealaatuista ja kulutusta kestävää käyttökeramiikkaa. Tuo Sirkus-sarjan purnukka oli kaikessa retroudessaan ja kauneudessaan ehdoton suosikkini niistä. NÄMÄ:n tarjottimet taas ihastuttivat kovasti erilaisilla mustavalkokuoseillaan. Yllätysyllätys :)

Formen tuotteista miellyttivät erityisesti suoralinjaisen ryhdikkäät matot sekä tuo Maja-rahi. Tuotteista oli houkuttelevan hyviä tarjouksia tarjolla tapahtumassa, mutta eipä sitten junalla liikenteessä ollessa tullut napattua isoa mattoa kainaloon.. Yksi ainoa esillä ollut rahi oli kaiken lisäksi jo varattu, että se niistä tällä erää. No jospa Habitaressa näihin ja samoihin etuihin vielä törmäisi...

Bombon tuotteet ihastuttivat selkeällä värityksellään ja hauskan lapsekkailla kuoseillaan. Mm. kortteja, leikkuulautoja ja tarjottimia löytyi valikoimasta. Terraviivan pienissä taulu-kaakeleissa taas oli hyviä muistutuksia jokaiseen päivään.

Isompien tuotteiden valmistajia oli myös muutamia paikalla ja niistä suosikkini oli Havuu. Harmikseni en yrityksen tuotteista tai itse yrityksestä onnistunut löytämään enää juurikaan mitään infoa näin jälkikäteen. Mutta linjakkaita, puusta valmistettuja huonekaluja ja sisustustuotteita kuului yrityksen valikoimaan ja erityisesti erilaisista moduuleista rakennettava viinipulloteline oli mielestäni jopa nerokas keksintö. No ehkä nämäkin vielä jossain vastaan tulevat!

Kivasti inspiraatioita, ihasteltavaa ja hyviä tarjouksiakin oli tarjolla eli eiköhän tuonne tule toistekin suunnattua!

Kuvat: http://polkkajam.com, http://www.forme.fi, http://nama.fi/shop, http://bombo.fi ja http://www.terraviiva.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!