21.9.2013

Habitarea, Habitarea...

No nyt on sitten viimein Habitare 2013 nähty! Valaisin-osasto yllätti runsaudellaan ja oli omasta mielestäni tällä kertaa messujen parasta antia. Piensisustus-osastoa odotin ennalta kieli pitkänä, mutta se oli odotuksiin nähden pienoinen pettymys. Mutta ihasteltavaa messuilla joka tapauksessa riitti. Alla hieman räpsyjä valaisin-osastolta ja hieman muualtakin...
Nuo Design by Frandsenin kupariset pallovalot sai nyt ainakin sisustusblogeissa valloillaan olevan kuparikuumeen iskemään hieman muhunkin... Kerrassaan ihanat! Pienille "nappipöydille" en varmaan kotona paikkaa keksisi, mutta niiden sympaattinen ja kekseliäs muotoilu uppoi kuitenkin sen verran, että nyt myös täällä komeilevat. Ruotsalainen Klippan oli itselle uusi tuttavuus ja messuosaston perusteella luulin sen valikoimaan kuuluvan pääasiassa piensisustusesineitä. Verkkosivut kuitenkin paljastivat, että kyseessä onkin kodintekstiileihin keskittynyt yritys ja mm. tuo messuosastolla näkynyt kynttiläteline kuuluukin Bengt&Lotta nimisen yrityksen valikoimaan. Omalla tavallaan hauskoja nuokin! Vessaamme tai kylpyhuoneeseemme taas voisin mieluusti kotiuttaa tuon alimmaisen kuvan tyylikkään käsienpesualtaan.

Sohvapöytää ja mattoa lähdin toiveikkaana messuilta etsimään, mutta niiden osalta ei mitään uutta ihmeellistä tullut vastaan. Nyt näyttääkin siltä, että huomenna suunnataan Stockmannille ja lopulta kotiutetaan meillekin Hayn sohvapöytä-ihanuus Tray. Se vaan miellyttää tällä hetkellä kaikista eniten ja luulen, että sen siroon ja ajattomaan malliin ei ihan heti tule kyllästymäänkään...

Nyt eikun mukavat illanjatkot kaikille!

P.S. Sally`s blogissa menossa houkutteleva arvonta eli kurkkaapa tänne!2 kommenttia:

  1. Mahtava tuo halonsäilytin! Halot ovat ikuinen ongelma, mihin ne tunkee... Tuokaan ei järin käytännöllinen ole, heh, mutta hieno ;) Ja nuo teollisuusvalaisimet, pakko saada tuollainen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, hienoja suomalaisia oivalluksia molemmat! Valoroikka-valaisimia näyttäisi saavan ainakin finnishdesignshopista ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!