2.2.2014

Oiva-kupille kumppani

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa tietty hiljainen "sääntö" astioiden eli lähinnä lautasten, kippojen, lasien ja mukien ostamisessa. Käytännössä olen pitänyt itseni niiden osalta lähes totaalisessa ostokiellossa. Yksinkertaisesti siitä syystä, että kaikki tarvittavat astiat pääasiassa jo kotoota löytyvät ja tilat niiden säilömiseen ovat rajalliset. Jo pitkään ihailemieni Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-teekuppien suhteen olinkin tosi ovela, kun toivoin niitä joululahjaksi! Nyt kupeille on siis ihan pakko hommata niihin sopivat leipälautasetkin!


Marimekon mallistosta Oivalle täydelliset parit löytyisivät tietenkin Oiva-sarjan lautasista:


 Mutta Ikeasta löytyisi Oivalle ehkä lähes yhtä kelvolliset kumppanivaihtoehdot:

Näiden elämää suurempien kysymysten äärellä tänään täällä siis :D Valkoiset lautaset vahvoilla tällä hetkellä... Huomenna taidan käydä kurkkaamassa Ikean vaihtikset livenä.
Hyvä (teko)syy kurvata taas Ikeaan, joka on vähän liian lähellä mun työpaikkaa...

Mutta nyt ulos reippailemaan! Sunnuntain jatkoja!

2 kommenttia:

  1. Moikkis! Kaikkea kivaa olet taas keksinyt. Kaikki kuppien aluslautaset näyttävät hyviltä,eikä ollenkaan huonoilta Ikean lautaset. Joko valitsit?
    Sulla kun on kaikki sisustusvärit niin tarkkaan harkittu, niin voin vain kuvitella keltaisten väripilkkujen iloisen piristyksen sopivan aivan nappiin. Keväthän on tulossa ; ) Sydäntä sykähdytti myös vitriinissä olevat isomummon astiat ; ) Iloa kevät_talveen!

    VastaaPoista
  2. Moips! Juu, Ikean valkoiset lautaset sit nappasin talteen. Ja ihan kelpo asetit kupeille ovat :) Tänään hypistelin keltaisia tyynynpäällisiä kaupassa, mutta vielä ei niitä tullut hommattua.. Kivat kevät-talvet sinnekin!!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!