1.8.2015

Helsingin kesän helmi: Hernesaaren Ranta

Nyt täytyy kyllä heti alkuun nostaa hattua Koskisen Sedulle tästä viimeisimmästä hankkeesta Helsinkiin!
 Noin kuukausi sitten avattu Hernesaaren Ranta tuo  leppoisalla tunnelmallaan raikkaan tuulahduksen Helsingin kesään ja elävöittää hienosti muuten aiemmin lähinnä teollisuuden käytössä ollutta merenranta-aluetta Hernesaaren eteläosassa.  Tällä hetkellä alue on useiden pienten konttiravintoloiden ja muutaman baarialueen mittainen ja istumapaikkoja alueella on huikeat 2500 kpl! Sedun suunnitelmissa on laajentaa aluetta jatkossa edelleen tuomalla sen yhteyteen mm. beachfutis- ja volleykentät. 
Päädyimme tänään istuskelemaan alueen Aurinkorantaan ja ollessamme paikalla jo yhden aikoihin, lounaaksi kahdelle riitti hyvin yhteinen kana-quesadilla-annos Chalupasta.
Nam nam, maistui kyllä!
Ei niin suomalaista beach bar -meininkiä - love it! 
 Palmut feikkejä, mutta who cares! Aidon fiiliksen etelästä toivat anyways ;)
Kyllä oli aurinkoisena päivänä hymy herkässä tällaisilla mestoilla! Vielä kun tuo viereen parkkeerattu huvijahti ois oma, ni johan ois elämä makiaa :D
 Aikamme Hernesaaren Rannassa istuskeltuamme päätimme tepastella rantaa pitkin takaisin kaupunkiin päin. Ajatuksissa oli katsastaa niin ikään viime vuonna rantaan avattu Birgitta terassikahvila/ravintola.
Hyvältä kuulostivat burgerit, mutta paikan terassi oli aivan tupaten täynnä, joten päätimme jatkaa vielä vähän matkaa eteenpäin kohti Cafe Caruselia.
Mikään kiire ei ollut, välillä istuttiin rantaan ihan vaan nauttimaan maisemista, meren solinasta ja auringon paisteesta...
Uimarannallakin olisi tänään tarjennut loikoilla.
Cafe Caruselin isolla terassilla oli onneksemme vielä tilaa ja siellä sitten nautiskeltiin vielä burger-ateriat. Mun kasvishamppari oli aavistuksen kuivahko, mutta muuten ihan hyvä setti. Ulkosalla aurinkoisissa merimaisemissa ruoka maistuu kai aina aikas hyvältä?!

Tällainen nautiskelupäivä tänään - ei huono! Aurinkoinen Helsinki ja meri on vaan niin <3 
Toivottavasti aurinkoa on riittänyt muuallekin tänään ja mielellään vielä huomennakin! 

Rentoo loppuviikonloppuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!