25.2.2016

Makuuhuoneeseen pimennysverhot

Makuuhuoneen pienimuotoinen uudistus on edennyt, mutta sopivat pimennysverhot ovat vielä hakusessa. Elloksen Filippa-verhot olisivat ilman renkaita täydelliset.
Kuva Ellos.

Verhojen pitäisi olla yksiväriset, pimentävät, ilman kiinnitysrenkaita ja 250 cm pitkät. Hakuprosessissa olen harmikseni huomannut, että pimennysverhojen valikoima ei ole mitenkään runsas. Yllättävän usein nuo renkaat verhoista löytyvät, pituus on 240 cm tai sitten verhot ovat kuviolliset. Höh.

Ikeasta löytyisi yhdet sopivan pituiset ilman renkaita, mutta en ole varma olenko niin innostunut niiden kaksivärisyydestä.
Kuva Ikea

Toisaalta arvon myös väriä. Makuuhuoneen päätyseinän tapetti ja päiväpeitto ovat harmaita, kaapit ja muut seinät valkoisia. Raikkautta kaipaisin lisää huoneeseen ja siksi valkoinen verhojen väri kyllä houkuttelisi. Mutta pimennysominaisuudesta en halua/voi tinkiä. Valkoiset ohuet verhot jo ostin ja ne olisi tarkoitus laittaa pimennysverhojen väliin.
Kuva Ellos.

Pahasti näyttää siltä, että joudun ompeluhommiin, kun ei muuten sopivia tunnu löytyvän! Ainakin Ellokselta löytyisi pimentävää kangasta myös valkoisena. Taidan kuitenkin vielä hetken jatkaa valmiiden etsimistä...

2 kommenttia:

  1. Laita kuvia, kun verhot ovat löytyneet! Valkoinen on kyllä verhojen värinä ihanan raikas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää kuvailla, kun sopivat verhot vaan vielä löytyy! Kun ny vaan löytyisi jostain :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!