16.3.2016

Kurkistus tulevaan pienen tytön huoneeseen

Pienen tyttösemme huoneen sisustaminen ei ole varsinaisesti vielä alkanut, mutta jonkin verran tytön juttuja siellä jo on esillä. Tähän asti huone on toiminut omana askarteluhuoneenani ja myös jatkossa sekin funktio huoneella saisi mielellään säilyä. Niin kauan kuin tila vaan antaa myöden!
 Huone ei ole mikään tilaihme. Sisään tullessa vasemmalla on kapea kirjahylly ja työpöytä. Ikkunapäädyssä on pieni pyörällinen lipasto ja nurkassa iso tekokasvi.Toisella sivulla on vaatelipasto ja peili ja oven vieressä päätyseinässä ovat kiinteät kaapit.
Tämä laajempi kuva huoneesta vähän hävettää, kun on niin keskeneräistä, mutta laitetaan nyt niin hahmottaa tilan paremmin. Isompi lipasto siirrettiin meidän makuuhuoneesta tänne, kun tytön pinnasänky siirtyi sinne. Jossain vaiheessa ne saavat sitten taas vaihtaa paikkaansa ja siinä vaiheessa tuo puu ainakin tuosta joutaa uuteen kotiin, kun ei sille enää oikein tilaa taida täältä löytyä. Pinnasänky voitaisiin sitten laittaa tuonne päätyseinälle ja lintutaulu sen yläpuolelle seinään. Pehmonalleille haluaisin jonkun kivan pienen hyllykön sivuseinälle, johon myös pyörällinen lipasto siirtyy. Seinään haaveilen myös hempeästä tapetista, esim. vaaleanpunainen harlekiinikuvioinen voisi olla kiva. Mattoa ja lamppua ei tarvitsisi vaihtaa, mutta uusi verho varmaan tulee myös hommattua.
Työ/askartelupiste säilyisi vasemmalla seinällä toistaiseksi kutakuinkin entisellään.

Jahka tuo tyttönen tuosta vielä vähän kasvaa, niin pikkuhiljaa tuumasta toimeen täälläkin! Ja jos joku jäi ihmettelemään, että eikö tytöllä ole leluja lainkaan, niin joo on; olohuoneessa meinaan! Toki pitää myöhemmin miettiä omat säilytystilat niille tännekin, mutta vielä toistaiseksi meillä leikitään vain olohuoneessa ;)

Kivaa viikonjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!