17.5.2016

Vihdoinkin!

Jo alkuvuonna asetin yhdeksi tämän vuoden "sisustustavoitteeksi" makuuhuoneemme pienimuotoisen uudistamisen. Eniten huoneessa häiritsi sinne sopimattomat verhot, jotka jo tähän kotiin muutettuamme viritin paikoilleen sillä asenteella, että kunhan nyt jotkut väliaikaisesti... Ja kuinkas kävikään; tilapäisratkaisu venähti kolmevuotiseksi! :D
 Tässä kuvassa siis vielä vanhat verhot, jotka eivät vaan sitten mitenkään sovi yhteen tuon kuviollisen tapetin kanssa. Hieman nuupahtanut viherkasvi näyttää myös osaltaan kuvaavan lähtötilanteen ankeutta :D

Mutta tosiaan, halusin tilaan ehdottomasti pimennysverhot, jollaisia en sitten meinannut millään löytää sopivia. Stockmannin Hullut Päivät lopulta pelastivat tilanteen. Sieltä nimittäin bongasin Vallilan pimennysverhot, jotka olivat ominaisuuksiltaan täydelliset! Valkoiset, 250 cm pitkät ja nipsuilla kiinnitettävät!
Verhot näyttävät ihan harmailta näissä kuvissa. Ja ehkä vähän livenäkin, mutta ei se toisaalta haittaa. Pääasia, että niiden sävy on nyt joka tapauksessa paremmin tilaan sopiva, vaalea ja ilman tapetin kanssa riitelevää kuosia.
Kattovalaisin ja tauluhylly yövaloineen ja tauluineen ovat verhojen lisäksi uutta huoneessa.
Tapetti sai nyt vielä jäädä, vaikka senkin olisin periaatteessa valmis korvaamaan yksivärisellä maalilla. Tämän hetken fiilis on, että mitä pelkistetympi, sitä parempi! Nuo yövalotkin tuosta jo kerran poistin, kun ovat siinä rajoilla ovatko silmiini liian levottomat härpäkkeet (!!), mutta miehen mukaan ovat ihan hyvät, niin jätettiin nyt toistaiseksi vielä nekin.
Valkoiset pellavalakanat olivat vielä yksi uusi ja pidempään haaveiltu hankinta huoneeseen. Ihanat ovat. Tosin pakko myöntää, että odotin, että ne olisivat ehkä aavistuksen pehmeämmät. Käsittääkseni kuitenkin pesun myötä vain paranevat eli ehkä siitä sitten vielä hieman pehmenevätkin. Kodin ykkösestä Annon mallistoa ovat.

Toistaiseksi pieni makuuhuoneen uudistusprojekti on nyt siis valmis. Seuraava kipeästi sisustuskäsittelyä kaipaava kohde kotonamme on parveke. Pää surraa ideoita, joten palailen aiheeseen todennäköisesti piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!