14.11.2014

Joulukorttiaskarteluja

Jouluaskartelukauden ollessa jo täydessä vauhdissa ajattelin taltioida tänne vähän viime vuoden tuotoksia. Viime vuonna kortteja koristivat muun muassa joulukuuset ja porot.
Kuviopaperit ja korttipohjat on ostettu vähän sieltä sun täältä askarteluliikkeistä, tekstiteippi on Teippitarhasta, tähtikuviot on tehty Fiskarsin kuvioleikkurilla ja valkoiset "joulutähdet", leimasinteksti ja -kuva (muistaakseni) on ostettu Tiimarista (snif,  legendaarinen Tiimari!). 

Jos muuten vähänkin enemmän tulee käytettyä noita kuviopapereita askarteluissa, niin suosittelen lämpimästi hankkimaan paperileikkurin (esim. tämä Fiskarsin malli). Helpottaa huomattavasti tekemistä, kun ei tarvitse kynän ja viivottimen kanssa jokaista lappusta olla mittailemassa ja on ainakin tällaisen "sunnuntai-askartelijan" kokemuksissa havaittu erityisen näppäräksi kapistukseksi.

Askartelujen sijaan taidan nyt suunnata leipomishommiin, joista varmaan myöhemmin lisää infoa myös täällä! :P

2 kommenttia:

  1. Tulinpa taas kurkkaamaan tännekin ja huomasin että samansuuntaisissa tunnelmissa näköjään mennään: Uunijuureksia,joulufiilistelyä ja korttien tekoa täälläkin. Paitsi minun kortit vielä suunnitteluasteella.Kerran oli jo tilpehöörit pöydällä. Ei vain ole iskenyt idis,tuppaa kiire tulemaan. Ihanaa, kun sinä olet jo niin pitkällä ja mukava inspiroitua sun viime vuoden korteista.Noita sinun reseptillä tehtyjä uunijuureksia pitää kyllä kokeilla. Terveisin kahden pikkujoulukuusen omistaja (jo lokakuun viimeisestä päivästä lähtien) : )) Leppoisan inspiroivaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi siellä jo kuusikin ja oikein kaksikin! Pienetkin tuo jo kivasti tuoksua ja tunnelmaa. Mun pitää vielä hetki ootella, isukki lupas itsenäisyyspäivän jälkeisellä viikolla mökiltä tuoda. Ehditään sit pari viikkoa nauttia siitä ennen kun lähdetään taas joulunviettoon Poriin ja Saloon. Ihanaa joulun odotusta sinnekin ja inspiraatiota askarteluihin myös :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!