30.11.2014

Ravintolasuositus Turussa: Fontana Cafe

Perjantaina pakkasin kimpsut ja kampsut matkalaukkuun ja junailin viikonloppureissulle yhteen vanhoista kotipaikkakunnistani eli Turkkuseen. Vedettävä matkalaukku tuntui julkisilla liikkuessa kätevimmältä laukkuvaihtoehdolta ja samalla laukusta tuli kunnon matkafiilis, niinkuin olisi jonnekin pidemmällekin ollut matkalla :)

Viikonloppu vierähti kavereiden luona kyläillessä, minkä lisäksi sekä lauantaina että sunnuntaina tuli piipahdettua ravintola Fontana Cafessa. Sunnuntaina siksi, että jäin heti koukkuun. Turussa asuessani olen jostain syystä missannut tämän paikan ihan tyystin, vaikka monasti paikan ohi on tullut köpöteltyä. Oikeastaan syy on varmaan siinä, että olen luullut paikan tarjoavan pelkästään kahvilaherkkuja.
http://www.fontanacafe.fi/media/ulkoasut/varipohja/images/tausta-lounas.jpg 
Lauantaina tarkoitus oli haukata paikassa vain jotain pientä ja tilasimme kaverin kanssa molemmat listalta tummat parilaleivät mausteisella tonnikalatäytteellä. Ai hitsit miten hyvää oli! Täytteessä oli tonnikalaa, pestoa, avokadoa, tabascoa ja jalapenoja sekä jotain kermaista, ehkä ihan majoneesia tai creme fraicheä. Oli niin herkkua, että tilasin leipiä myös seuraavana päivänä listalta maalaisranskalaisten kera :D Mies otti Fontana burgerin ja kuulemma hyvää oli sekin, mm. hampparin leipä ei ollut mitään perus pullamössöhampparileipää vaan ihan itsetehtyä ja pihvikin oli ehtaa black angusia. Paikan hintatasokin oli ruuan laatuun nähden oikein kohdillaan, että lämpimästi uskallan (näinkin rajoittuneella kokemuksella) suositella paikkaa muillekin! Arkisin paikassa tarjolla myös lounasbuffet ja sunnuntaisin brunssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!