24.9.2016

Syystervehdys

Heippa hei pitkästä aikaa!

Arki pienen tyttösen kanssa on imaissut sen verran mukanaan, että aika ja erityisesti kesä on mennyt ihan siivillä! Kesällä tuli otettua rennosti; kotoillen, kotimaassa matkaillen ja mökkeillen. Asuntomessuillakin käytiin.
Kesä olisi voinut mennä hitaamminkin, mutta onneksi syksykin on ollut tänä vuonna tosi upea. Erityisen kivaa tässä syksyssä ovat uudet harrastukset ja muutaman viikon päässä häämöttävä syysloma Kreetan lämpöön!
 Uusista harrastuksista mainittakoon syyskuussa alkanut sisustuksen peruskurssi. Sen myötä on tullut taas hieman uutta intoa omankin kodin sisustamiseen ja varmaan ainakin kurssin harjoitustyötä tulee täällä vielä läpikäytyä.
Kuvissa eilen askartelemani syyskranssit. Tarvikkeista puolukanvarvut löytyivät vanhempien mökin pihasta, pihlajanmarjat omasta pihasta ja kranssipohjat ja rautalankaa ostin Kodin Terrasta. Hintaa yhdelle kranssille tuli siten n. 3 euroa. Ihan tyytyväinen olen näin ensikertalaisena tuotoksiin. Luonnosta löytyisi toki paljon muutakin materiaalia kransseihin, mutta näistä oli hyvä aloittaa. Inspiraatio ja tarkemmat ohjeet löytyi täältä.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Voi, tulipa näistä kivan näköiset! Toimii kivasti pienemmälläkin kranssilla. Oveen ripustaessa huomasin, että oma oli vähän liiankin iso :-D Kiitos linkkauksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi ;) Ajattelin tosiaan, että pienemmässä kranssissa on vähemmän väkerrettävää näin ensikertalaiselle :D

  VastaaPoista
 3. Miten tulinkin pitkästä aikaa kurkkaamaan tänne. Oli kuin aavistus... Kertakaikkisen ihana syyskranssi.Upeat värit ja kaunis. Hienoa kun olet löytänyt uuden harrastuksen ja kurssin. Nyt syysruska täällä etelässä kauneimmillaan. Ihastellaan!
  Hm...pyysi tuossa välitemaan prfoiilia tm. mikähän se aiempi nimimerkkini olikaan, en kai saa sitä enää tästä. Siksi Nimetön (SS)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas :) Todellakin kaunis ruska! Vuosi vuodelta syksystäkin on tullut ihan mukiinmenevä vuodenaika :D Ainakin alkusyksystä ;) Terkkuja <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!