2.10.2016

Syksyyn hurahtanut

Ei tässä nyt voi kuin ihmetellä ja hehkuttaa tätä syksyä! Aurinko se vaan on jaksanut sitkeästi meitä helliä. Vuosi vuodelta syksystä on tullut yksi lempivuodenaikani. Kevään ja kesän lisäksi :D Talvesta en niinkään välitä, vaikka aurinkoiset pakkaspäivät toisaalta hienoja ovat nekin.
Täällä suunnitellaan jo kovasti ensi viikon lopulla starttaavaa lomaa Kreetan lämpöön. Mitä kaikkea sitä tarvitseekaan vauvalle pakata mukaan? Vaikka ja mitä! Paikan päältäkin varmasti löytyy vauvalle sopivia ruokia ja vaippoja, mutta taidetaan vetää varman päälle ja viedä kutakuinkin kaikki viikon tykötarpeet mukanamme täältä sinne.
Lomasuunnitelmien lomassa on ehditty vähän ulkoilemaankin. Eilen innostuin keräilemään metsälenkin varrelta syksyn kauneutta hieman kodin sisätiloihinkin. Jos vaikka talvella tulisi askarreltua lisää kransseja tms.
Tänään tuli vielä yksi pihlanjanmarjakranssikin tehtyä. Koukuttavaa puuhaa! Kolmen kranssin jälkeen opin, että varpuja ja marjoja kannattaa lisätä mahdollisimman pienissä erissä rautalankaa säästelemättä. Siten saa kranssipohjan paremmin piiloon ja kranssista napakamman.
Mutta nyt vielä hetkeksi ulos nauttimaan tuosta upeasta säästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!