17.8.2013

Tervetuloa!

Aktiivisesti muiden blogeja seuranneena ja ihastelleena heräsi kiinnostus kokeilla blogeilua itsekin. Pidän kovasti valokuvaamisesta ja kaikesta sisustamiseen liittyvästä, joten oma blogi tuntui näiden asioiden harrastamiseen luonnolliselta vaihtoehdolta. Myös muut intohimoni kuten matkailu ja hyvä ruoka tulevat mitä todennäköisemmin näkymään jossain muodossa tämän blogin aiheissa. Haaveeni on, että blogini voisi antaa inspiraatioita ja ideoita muille samanhenkisille, aivan kuten olen itse niin monista mahtavista blogeista saanut!

Blogin nimen keksiminen oli kyllä itselle se haastavin juttu tässä; kaikki nimet tuntuivat jo olevan käytössä! No yksinkertaisesti ja arvatenkin nimi perustuu vain ja ainoastaan suosikkiväriini sisustamisessa. Valkoiseen ei vaan tunnu sitten kyllästyvän ollenkaan, kun sitä aina uudelleen ja uudelleen vaan haluaa lisää! Sen tuoma valoisuus, avaruuden tunne ja puhtaus miellyttävät omaa silmää. Ja periskandinaaviseen (tai ainakin suomalaiseen) tyyliin sen seurassa sisustuksessa suosin pääasiassa harmaata ja mustaa, mutta muitakin värejä jossain määrin tekstiileissä myös.

Mutta mutta, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten ajattelin ensimmäiseen postaukseen liittää pienen tekemäni kuvakollaasin sisustusesineistä ja kuoseista, jotka kukin omalla tavallaan silmääni kovasti tällä hetkellä miellyttävät! Hope you enjoy too!


Kuvat: www.acapulcochair.fi, www.fermliving.com, www.hm.com, www.ikea.com, www.iittala.fi, www.kodin1.com, www.marimekko.fi, www.stockmann.fi

4 kommenttia:

 1. Kiitos! <3 Mm. sun blogista sain tähänkin inspiraatiota ja ideaa! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa Henna!! Mukavaa kun pääsen nyt lähemmin seuraamaan elämääsi ja kotiasi, kun ei tänäkään kesänä tullut sinnepäin ajeltua. Hyvältä näyttää. Paljon Onnea! On tehnyt mieleni itsekin aloittaa blogin pito , vaan eipä taida aika ja taidot riittää. Olen melko kömpelö tässä koneen käytössä kun koko ajan jutut muuttuu. Mutta mutta,sinun postauksiasi jään seuraamaan ilomielin. ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tää blogger on aika simppeli et suosittelen kyllä tätä, jos joskus päädyt sen omankin avaamaan. Ja googlestahan ohjeita löytyy myös varmasti paljon etenkin tuohon ulkoasun muotoiluun. Osittain oppimismielessä itsekin halusin tätä nyt ainakin kokeilla :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!