30.8.2013

Vuohenjuustokanaa

Laitetaanpas viikonlopun alkamisen kunniaksi jakoon taas yksi suosikkiresepti! Mainiosta Liemessä-ruokablogista oon tän ohjeen joskus bongannut ja viimeksi tällä viikolla tätä taas tuli nautiskeltua. Eli hyvinkin simppeli vuohenjuustokanan resepti on kyseessä. Aika kärsimätön kokki olen, joten tällainen helppoa ja hyvää -yhdistelmä toimii kyllä aina.

Tässä alkuperäinen ohje kaikessa lyhykäisyydessään:

4 kpl kanafileitä
1 pötkö kuoretonta vuohenjuustoa (22%)
6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 kourallista silputtua basilikaa
1 rkl öljyä
pippuria
suolaa

Lämmitä uuni 220 asteeseen ja laita uunivuoka uuniin lämpenemään. Valmista tahna sekoittamalla vuohenjuusto, notkistava öljy, aurinkokuivatun tomaatin palasia ja silputtu basilika. Mausta pippurilla. Paista kanat kevyesti pannulla lähes kypsiksi, jonka jälkeen levitä tahna fileiden päälle. Paista uunin yläosassa vielä 5 minuuttia. Tarjoile vastapainoksi raikasta salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!