10.9.2014

Design marketin herkkuja 2014

Design marketille piti suunnata tänä vuonna jo lauantaina, kun ainakin viime vuonna sunnuntaina osa myyntipisteistä ammotti jo tyhjyyttään.
Kieltämättä puolikuntoisena ihmistungoksessa pyöriminen ei ehkä ollut maailman paras ajatus, mutta pakkohan tuonne oli päästävä!
 Suurin ryysis lauantaina taisi olla Secto-valaisinten myyntipisteessä, jossa näitä kotimaisia, koivusta valmistettuja valaisimia taisi saada jopa puoleen hintaan.
Samoin Lundian Soihtu-pöytävalaisimia myytiin todella hyvällä alennuksella (100€ kipale), mutta jostain syystä nyt nämä molemmat huipputarjoukset jätin kuitenkin hyödyntämättä, vaikka ihan näyttäviä valaisimia ovatkin.

Entuudestaan tuttujen brändien sijaan mielenkiintoni kohdistui tapahtumassa enemmänkin itselle uusien tuttavuuksien bongailuun ja muutamia niitä löytyikin...
Olen jo pitkään kaivannut kotiin tyylikästä maailmankarttaa, johon voisi merkitä ne maailmankolkat, joissa on tullut pyörittyä. Bold Tuesdayn valikoimasta löytyi tähän tarkoitukseen hauska tuote, jonka sitten meille kotiutinkin. Musta karttajuliste, johon voi tarroja poistamalla erottaa näkyviin maat, joissa on käynyt. Ei voi kun todeta, että paljon olisi vielä nähtävää!
Hattulan Kaakelitehtaan pisteessä myytiin ihania kuusikulmaisia kaakeleita, joita 2 valkoista nappasin kotiin pöydälle koristeeksi ja pannunalusiksi.

Viime vuoden Design market suosikitkin miellyttivät edelleen...

Vaja Finlandin Sirkus-sarjan tuotteita ihastelin jo viime vuonna ja leikkuulaudan päädyin nyt ostamaan. Myös Formen mattoja tuli taas tovi hypisteltyä, mutta ale-tuotteilla ei ollut vaihto-/palautusoikeutta, niin en sitten uskaltautunut mattokaupoille kuitenkaan.

Tässä siis vain murto-osa tapahtuman herkuista ja sisustusjuttujen lisäksi tapahtumassa on myös paljon vaatealan pienyrittäjien tuotteita myynnissä eli siinäkin mielessä tapahtuman tarjonta on varsin runsas. Tämä tapahtuma voisi ehdottomasti olla useamminkin kuin vain kerran vuodessa :) 

3 kommenttia:

  1. Voi, nyt ihastuin tuon Hattulan kaakelitehtaan kaakeliin! Pannunaluseksi meille tuo vaaleansininen ois ollu passeli:) Pitää kyllä oikeasti joskus päästä tuonne käymään. Koitahan tervehtyä!!

    VastaaPoista
  2. Heh, mä arvelinkin et kaakelit on sunkin mieleen :) Eikun ensi vuonna vaan mun mukaan tuonne! Ja kiitti, onneks pahin flunssa onkin jo ohi... Huomiseen :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!