4.9.2014

Syyskuun sisustus-tsembalot


Eilisen posti huonekaluliikkeiden syyskampanjalehtisineen sen kertoi; syyskuun sisustus-tsembalot ovat taas alkaneet! Tämän kesäihmisen pitkän syksyn pelastus. Jouluhömpötysten lisäksi ;)
 Myös kovasti odottamani syyskuun sisustustapahtumat Design market (6.-7.9) ja Habitare (10.-14.9) ovat jo ihan ovella, mutta nyt vaan äkkiseltään yllättänyt kuume meinaa vähän muuttaa suunnitelmia. Eilinen päivä on pötkötelty sängyn pohjalla ja sinnikkään kuumeen myötä vielä tämäkin päivä menee makoillessa. Onneksi harvemmin tulee sairasteltua, kun syysflunssaan on vuoden sairastelut yleensä sitten jääneetkin.
  Viime sunnuntaina tilasimme Gigantista pitkään harkinnassa olleen uuden television. Itselle tuo ei nyt ollut niin tärkeä ostos, mutta saapa hyvän syyn hommata uuden tv-tason, kun vanha on uuteen telkkariin yksinkertaisesti liian pieni :D
 Valkoista, selkeää linjaa jatketaan kodin huonekaluissa tämänkin mööbelin osalta ja todennäköinen vaihtoehto uudeksi tasoksi on ihan vaan Ikean Bestå-moduuleista koottu taso.
  Yhdistämällä kolme moduulia saa 180 cm levyisen tason, jonka pitäisi riittää tulevaan tarpeeseen. Tason ovet olohuoneen vitriinin ja keittiön pöydän tapaan korkeakiiltoiset. Joku moduuleja yhdistävä päällislevy voisi kyllä vielä olla tähän tarpeen. Pitääpä selvitellä onko sellaisia näihin saatavilla...

Toisaalta pyörittelin mielessäni myös hieman uniikimpaa ratkaisua...
 Joku tällaisissa tanskalaistyylisissä teak-tasoissakin miellyttää. Tämä voisi tuoda kivaa kontrastia muuten modernimman tyylin huonekaluihin. Tämä malli on kolme metriä, mutta tuotetta valmistavan indonesialaisen yrityksen nettisivujen mukaan koko voidaan kustomoida asiakkaan tarpeen mukaan. Yllätyin muuten näiden edullisista hinnoista, puolet pienemmän lähes vastaavan tason hinta oli alle 100 euroa, mutta toki postikulut olisivat varmaan vähintäänkin saman 100 euroa päälle...!
 
Sain juuri mieheltä ilmoituksen, että uusi TV:mme on tänään noudettavissa eli taidan nyt joka tapauksessa valjastaa hänet samalla reissulla hakemaan Ikeasta nuo Bestån moduulit... Eipä tiiä, ehkä joskus vielä tuollainen teak-versiokin meille rantautuu!

Aurinkoista päivänjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mikä on tuon indonesialaisen teak-tason valmistajan nimi?

    VastaaPoista
  2. Moi, tuosta tekstin uniikimpaa ratkaisua kohdasta aukeaa linkki ko. yrityksen sivuille :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!