15.12.2014

Oi kuusipuu

Täällä sitä nyt ihastellaan vielä hetkisen, omaa kuusipuuta. 
Vähän jopa harmittaa, että pitää tuo tänne itsekseen jouluksi jättää!
Aiemmin joulukuustamme ovat koristaneet pelkät hopeiset pallot, mutta nyt en voinut vastustaa Kodin ykkösestä löytynyttä pallosettiä, joka piti sisällään myös kuparin ja kullan sävyisiä kimallepalloja.
 Kuusen lisäksi kotia kaunistaa jo useampi ihana lahjaksi saatu joulukukkanenkin <3
 Viikonloppuna tarkoitus oli lähteä päiväksi Tallinnaan, mutta lauantain myrskyennusteet muuttivat suunnitelmia ja päädyimmekin Tallinnan sijaan katsastamaan joulutunnelmia ihan "vain" Helsinkiin. 
 Helsingissä piipahdimme mm. Senaatintorin Tuomaan markkinoilla ja Kluuvin X-mas Garagessa. Lucia-kulkuekin nähtiin eli kyllähän sitä tunnelmaa Helsingissäkin riitti. 
Vielä muutama päivä töitä ja sitten saadaankin jo ihan kunnolla rauhoittua joulun viettoon..
 Mukavaa joulun odotusta itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Enpä raaskisi minäkään noin kaunista kuusta jättää. Pallot taitavat nyt tänä vuonna olla erityisesti in,niin jostakin kuulin. Kaunis ja harmooninen on kuusenne.Nyt taitaa olla myöhäistä kertoa vinkki villalangan ja vesivadin yhteistyöstä kastelussa, joka saattaisi pelastaa kuusen kuivumiselta, vai onko teillä mahdollisesti jokin muu kikka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Juu reissussa ollaan jo. Kuusenjalka täytettiin vedellä ja toivotaan et sinnittelee sillä viikon.. Lanka ja pesuvati kuulostaakin jännältä, pitää varmaan googlettaa mistä siinä kyse :D Oikein ihanaa joulua teille!!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!