8.11.2015

Isänpäivänä

Tänä isänpäivänä tuli oman isukin ja isoisän lisäksi muistettua myös omaa miestä, joka ihan täpärästi missasi tämän vuoden isänpäivän virallisesti isukkina...
Aamupalalla herkuteltiin croissanteilla ja mansikka-banaanismoothiella. Lahjaksi tulevalle isukille kokosin pienen  "selviytymispakkauksen", joka piti sisällään korvatulpat, vitamiiniporetabletteja, korvatulpat, energiageeliä, karkkia, olutta ja heijastimen + I love dad sukat pienokaiselle. Ruuaksi valikoitui queasadilloja lohkoperunoiden,  valkosipulidipin ja salaatin kera.
Queasadillat tein Old El Paso Quesadilla Spice Mix pussin kyljestä löytyneellä reseptillä ja tuli sen verran hyviä, että laitan nyt tännekin tämän simppelin reseptin ainesosat vastaisuutta varten talteen :)

Broileriquesadillat

n. 500 g broilerisuikaleita
Old El Pso Queasadilla Spice Mix
Old El Paso Thick'n'Chunky Salsa
n. 125 g juustoraastetta
Tortillalettuja

Jälkkäriksi nautittiin appelsiinimutakakkua jäätelöllä. Kakun tein muuten ihan mutakakun perusohjeella, mutta tavallisen tumman suklaan korvasin tummalla appelsiinisuklaalla. Kakkuun käyttämäni Lidlin Fin Carré merkin tumma appelsiinisuklaa on muuten sellaisenaankin aikas herkkua ;P
Mutakakku
 Kuva täältä.

Varsinainen herkutteluviikonloppu taas takana, kun perjantainakin käytiin Helsingissä pitkän kaavan mukaan illastamassa. Helsingin minilomasta pitääkin kirjoitella pian lisää :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!