Nyt onkin eksoottista meininkiä täällä! Pidän kovasti intialaisesta ja aasialaisesta ruuasta, mutta kotikeittiössä en oo oikein onnistunut loihtimaan samanlaisia makuelämyksiä mitä ravintolassa on päässyt nauttimaan. Sen takia hieman skeptinen olin tälläkin kertaa uutta reseptiä kokeillessa, mutta nyt olikin kiva yllättyä positiivisesti! Resepti kulkee nimellä Panangcurry - Kaeng Panang ja löytyi alunperin täältä: http://www.finefoods.fi/720.html.
Itselle uusi tuttavuus kaffirlimetinlehti taisi olla se keskeinen ainesosa, joka toi tähän thaimaalaisesta ruuasta entuudestaan tutun hyvän maun. Punainen currytahna taas antoi sopivasti tulisuutta, nam! Halutessaan miedomman version saa keltaisella currytahnalla. Kotoota ei löytynyt ihan tarvittavaa määrää kanaa, joten höystin katkaravuilla. Hyvää niinkin.
Itselle uusi tuttavuus kaffirlimetinlehti taisi olla se keskeinen ainesosa, joka toi tähän thaimaalaisesta ruuasta entuudestaan tutun hyvän maun. Punainen currytahna taas antoi sopivasti tulisuutta, nam! Halutessaan miedomman version saa keltaisella currytahnalla. Kotoota ei löytynyt ihan tarvittavaa määrää kanaa, joten höystin katkaravuilla. Hyvää niinkin.
(Heh, pieni Pirkka-mainos muuten hei! No juu, sattuneesta syystä meillä suositaan Pirkkaa ja kyllä ainakin tämän kokeilun perusteella ihan hyviä tuotteita olivat nämäkin!) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaunis kiitos kommentistasi!