13.9.2013

TGIF

Tosiaan. Johan sitä perjantaita jo odoteltiinkin kuin kuuta nousevaa! Töissä on ollut sen verran haipakkaa, että nyt on ihana vetää ihan vaan lonkkaa kotosalla! Sunnuntaina on kyllä tarkoitus suunnata Helsinkiin haistelemaan eilen alkaneen Helsinki Design Weekin tunnelmia. Kaapelitehtaalla järjestetään viikonloppuna Design Market, jossa pienet design-alan yritykset myyvät tuotteitaan. Aiemmin en ole tuolla käynytkään, mutta lupaavalta kuulostaa!

Mutta täällä köllitään tämä ilta...

Uskaltaudun nyt laittamaan näinkin laajakulmaista kuvaa olohuoneestamme, vaikka vanha sohvapöytä-rumiluskin (anteeksi armas sohvapöytä!) siellä edelleen möllöttää... Kuvasta kyllä hahmottaa hieman eri tavalla tilaa. Havittelemani sohvapöydät ovat tuntuneet useat liian pieniltä tähän tilaan, mutta nyt kuvasta katsottuna, eivät ne sitä välttämättä ehkä olisikaan. Hayn neliö tarjotinpöytä edelleen kovasti kutkuttaisi, vaikka niitä joka toisessa blogissa näkeekin. On se vaan niin kiva... Toiveikkaana odottelen kyllä myös jo ensi viikon Habitare-messuja, josko sieltä vaikka löytyisikin joku aivan ennennäkemätön kaunokainen olohuoneemme piristykseksi :D 


3 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jotain sellaista kirjoitin että kyllä tuokin yhdistelmä näyttää oikein harmooniselta ja kauniilta. Portaat, pöytä ja lattia samaa sävyä viistosti peräkkäin. Toki vaihtelunhalun ymmärrän ; )

   Poista
 2. Apua, piti vastata kommenttiin, mutta vahingossa poistin sen enkä saa palautettua! Voihan nakkisormi! Mutta juu, ei pöydässä loppujen lopuksi oikeastaan ollut vikaa, enemmän tosiaan kyllästymisestä oli kyse.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!