19.9.2013

Superruokaa ja Habitare-fiilistelyä

Täällä on paisteltu tää ilta kaalilooraa ja virittäydytty jo Habitaren tunnelmiin niiden onnekkaiden bloggaajien sivuilla, jotka messuille jo tänään ovat päässeet pörräämään! Olinhan minäkin sentään sen verran onnekas, että menin kuin meninkin voittamaan liput messuille, kiitos VaniljaHouse-blogissa olleen arvonnan, jee! Kiitos ja kumarrus vielä sinne suuntaan :)

Mutta ennen messutunnelmia hieman keittiöhommia eli oikeastaan jo eilen kätevänä emäntänä pyöräyttelin kaalilaatikon uunia vaille valmiiksi ja tänään ei siis muuta kuin uuniin vaan! Jännä miten sitä maku on muuttunut iän myötä, vielä viisikin vuotta sitten olisin suunnilleen kyökkinyt kaalilaatikko-ehdotuksille, mutta nyt sen maku on kuin onkin vienyt mennessään!

Tällä kertaa mukailin täältä löytyvää reseptiä. Reseptiä varioin sen verran, että naudan jauhelihan korvasin broilerin jauhelihalla ja lihaliemen kasvisliemellä. Lisäksi kaalit keitin samassa riisin kanssa ja siirappia huiskaisin sekaan yhden ruokalusikallisen sijaan ronskisti kaksi. Toimii!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!