23.9.2013

Launch and Shop

Yhtä sisustushumua on ollut meno Helsingissä viimeisen reilun viikon ajan ja viimeisenä Design Weekin päivänä oli pakko vielä suunnistaa Tulli- ja Pakkahuoneelle katsastamaan Launch and Shopin tarjonta. Launch & Shop tarjosi Design Weekin ajan itse kullekin mahdollisuuden nähdä ja ostaa sisustuksen uutuustuotteita ennakkoon. Enpäs ollut ennen tuolla Tulli- ja Pakkahuoneella käynytkään ja täytyy sanoa, että paikka oli jo itsessään aikas upea ja näkemisen arvoinen. Alla hieman vielä tunnelmia sieltäkin siis!
Kaunista, kaunista... Kuvissa tunnelma on melko seesteinen, mutta kyllä tuolla menoa ja vilskettäkin riitti. Mm. Ikea oli järjestänyt paikan päällä lapsille ohjelmaa ja ainakin huikeita legorakennelmia siellä rakenneltiin kovalla tohinalla!

Kivaa sisustuspöhinää on siis ollut ilmoilla... Eilen käytiin myös Stockmannilla laittamassa uusi sohvapöytä tilaukseen, mutta eipäs se nyt ihan niin yksinkertaista sitten ollutkaan. Pöydän saatavuudesta oli suuren suuri epävarmuus, "saattaapi olla että tulee ensi viikolla, mutta voipi mennä myös puoli vuotta". Siis täh? Olen kuvitellut, että Stockmannilla palvelun pitäisi olla ns. perusmarkettia parempaa, mutta ihan ei nyt päässyt vakuuttamaan... Niinpä illalla malttamattomana suuntasin Finnish Design Shopin sivuille. Vain muutama klikkaus, pöytä tilattu ja toimituslupaus 1-2 arkipäivää! Katsotaas kuin käy! :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin oon tottunu siihen, että Stocca on sitä perusmarkettia parempi... Mut ei noin voi vastata, olisi yrittänyt selvittää. Noilla vastauksilla menee muutama muukin kauppa helposti sivu suun. Ai ai!! Mut teille parempi, et saat sen minkä haluat, ei sen väliä vaik sit netistä muusta liikkeestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totes sit vaan et on niin epävarma toimittaja, ettei yhtään pysty sanomaan.. Sinänsä outoa kyllä, mut oli kyl muutenkin aikas flegmaattinen myyjä et vähä ois voinu jotain yritystä tosiaan olla edes hänenki toiminnassa! Nooh, jospa toi verkkokauppa ny toimis vähän paremmin!

   Poista
 2. Todella kaunis paikka ja hienoja kuvia olet paikasta saanut napattua :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli upea, kävisi hyvin jopa hääjuhlapaikaksi :) Ja kiitos, ihmeen hyvin onnistui kuvatkin, vaikka hieman hämyisää olikin!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!