12.11.2013

Design Hill

Viikonlopun kotikonnuilla vierailun yhteydessä kipaisin isänpäivälahjaostoksilla paikallisessa sisustus- ja lahjatavaraputiikissa. Pienenä kotipaikkakunnan mainoksena pitää paikka nyt tietenkin myös täällä esitellä!

Kyseessä on siis Design Hill, joka sijaitsee Salossa, aivan Turun ja Helsingin välisen moottoritien varrella. Oikein varteenotettava taukopaikka moottoritietä suhaaville siinäkin mielessä, että putiikin tiloissa toimii sisustusputiikin lisäksi myös mainio kahvila nimeltään Toinen Keksi. Kahvilan antimiin olen itse tutustunut sen toisessa toimipisteessä Salossa ja lämpimästi voin sitäkin suositella! Herkullista kahvia ja muita maukkaita ja silmää hiveleviä herkkuja sieltä saapi.

Alla muutama Design Hillin Facebook -sivuilta napattu kuva paikasta:

 
Design Hillin valikoimassa on pääasiassa kotimaisten brändien, kuten Pinetan, Nanson ja Marimekon tuotteita. Valikoimaan kuuluu mm. kodin tekstiilejä, astioita ja saunatarvikkeita. Myös askartelutarvikkeita, makeisia ja paikallisen kampaamon outlet myymälästä löytyy. Lisätietoa paikan valikoimasta ja tarkka sijainti löytyy yrityksen kotisivuilta eli täältä

Mutta kannattaa siis poiketa paikan päällä, jos noille kulmille sattuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!