3.11.2013

Messumatkan tunnelmia

Nyt on messumatka takana ja kivaa oli! Itse asiassa kyseessä olivat jokavuotiset K-Kauppiasliiton järjestämät K-Team Päivät, jotka pitävät sisällään muutakin ohjelmaa kuin ammattimessut. Iltaohjelmassa oli mm. stand upia ja laulavina esiintyjinä Jonne Aaron ja Jenni Vartiainen. Messuosastolla tavarantoimittajat esittelivät pääasiassa uutuustuotteitaan. Näillä messuilla lähtee aina aivan lapasesta ilmaisten maistiaisten ja näytteiden rohmuaminen, mutta kerrankos sitä, kun niitä niin auliisti siellä jaellaan :D Moneen pisteeseen oli myös organisoitu erilaisia hauskoja pelejä ja arvontoja. Ja mullahan kävikin sitten varsinainen munkki, kun menin ja voitin yhdestä arvonnasta alla olevassa kuvassa näkyvän Dolce Gusto Mini Me kapselikeittimen! 

Aika huikeeta :) Itse asiassa olen aika amatööri erikoiskahvien juonnissa, mutta tällähän sitä sitten pääsee tietämystään kehittämään sillä saralla. Makukapseleiden valikoima on melko runsas, että kokeiltavaa kyllä piisaa. Lupasivatkin laittaa reilusti eri makuja mukaan, kun paketin mulle kotiin postittavat. So happy! Ja täähän on siitä hauska masiina, että tällä voi valmistaa kuumien juomien lisäksi myös kylmiä juomia.

Huomenna onkin sitten huippupäivä, meinaan poikkeuksellinen vapaa päivä maanantaina! Jesjes! Hyvää uutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Nonni, Onnex olkko si, Hyvä Sys!!! =D Kiva kuulla et oli mukava reissu! Hyvää tulevaa viikkoa sullekin! :)

  VastaaPoista
 2. Henna/Oh my White3.11.2013 klo 23.43.00

  Kiitti <3

  VastaaPoista
 3. Tuohan oli siisti voitto! Järkevämpi kuin minun jääskrapa-voitot:)

  VastaaPoista
 4. Henna/Oh my White4.11.2013 klo 18.44.00

  Joo, ei huono! Isoin arpajaisvoittoni ikinä :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!