29.12.2013

Paluu arkeen

Niin ne pitkään odotetut pyhät sitten vaan vierähtivät vauhdilla ohi ja huomenna on taas edessä paluu arkeen ja sorvin ääreen. Viime maanantaina suunnattiin joulun viettoon perheen pariin ja vasta tänään kotiuduttiin reissusta takaisin kotiin. Melko perinteiseen tapaan sujui joulu; rennosti löysäillen ja hyvästä ruuasta nauttien. Erityisen kilttejä ollaan ilmeisesti tänä vuonna oltu, kun niin vino pino kivoja lahjojakin saatiin :) Muun muassa nämä ihanuudet löytyivät kääröistä...
Viimeisen kuvan Sagaformin korkeareunaisen piirakkavuuan ostin itse asiassa itse välipäivinä alennusmyynnistä Ulvilalaisesta Sagan-nimisestä sisustusmyymälästä. Kyseisen myymälän vieressä oli myös toinen ihana sisustusmyymälä nimeltään Villa Salla. Näissä Friitalan vanhassa nahkatehtaassa sijaitsevissa myymälöissä oli vaikka mitä ihanuuksia tyrkyllä eli jälleen kerran piti hillitä itseään ja korjata ihanuuksista vain tuo tarpeelliseksi hankinnaksi koettu vuoka talteen ;)

Mutta mitenkäs ihmeessä tästä kaikesta yltäkylläisyydestä ja lötköttelystä nyt oikein virittäydytään taas takaisin arkeen ja työmoodiin?! Vaakakin näyttää sellaisia lukemia, että työmoodin lisäksi myös oikeanlainen ruokamoodi pitäisi vääntää päälle. No eiköhän uusi vuosi vielä herkutella ilman sen kummempia omantunnon tuskia ja sen jälkeen lisätään sitten vähän yritystä kehiin terveellisyysrintamallakin. Tarkoittaa sitä, että siihen mennessä tuo alla näkyvä suklaapino pitäisi hävittää jonnekin (??) ja tarttua sitäkin innokkaammin vaikka kahvakuulaan ja tasapainolautailemaan!Kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2014 itse kullekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!