26.4.2014

Sisustuksen raikastussuunnitelmia

Kevätauringolla on kyllä kumma vaikutus mielialaan. Toisaalta sen valoisuus ja lämpö kyllä ihanasti piristää mieltä, mutta samalla se saa aikaan myös hieman levottoman olon... Pitäis varmaan pestä ikkunat... ai mut mitäs kivaa sitä tohon pihaankin sit täksi kesäksi keksis... mites tää kotikin nyt tuntuu jotenkin niin tunkkaselta! Jep, on tää rankkaa tää naisen elämä ;) Mutta tosiaan, nyt päällimmäisenä on mielessä kodin sisustuksen raikastaminen!

Mitään koko kodin uudistusta ei ole mielessä vaan lähinnä tekstiilejä vaihtamalla tuota raikkautta nyt tavoitellaan. Suunnitelmissa on, että keittiö ja olohuone saavat uudet verhot ja olohuoneen kangastauluun vaihtuu uusi, keväisempi kangas. Lisäksi keittiönpöydän tabletit ja osan kodin kukkaruukuista ajattelin vaihtaa värikkäämpiin versioihin. Mahdollisesti vähän lisäväriä voisi tuoda myös muutamalla uudella sohvan koristetyynyllä tai tyynynpäällisellä.

Lohenpunainen miellyttää silmää tällä hetkellä kovasti ja onkin hyvin varteenotettava väri, jolla tätä kodin musta-valko-harmautta voisi vähän piristää...


Toisaalta pidän kovasti myös keltaisesta... 

Keittiön verhot olisi itse asiassa tarkoitus ommella Marimekon räsymattokankaasta, jossa tuota keltaista ripaus onkin. Lohenpunaisen ja keltaisen yhdistäminen sisustamisessa taitaa vaan olla hieman haastavampi homma!

Olohuoneen verhovalinta varmaan lopulta määrittää kumpaa värimaailmaa kohti siellä lähdetään. Kodin1:sen ja Eurokankaan nettisivuilta en sopivaa verhokangasta ainakaan vielä bongannut, mutta huomenna ois tarkoitus käydä paikan päällä katsastamassa valikoimat.Toivottavasti jotain kivaa tulisi vastaan. Ompeluhommat kovin jo kutkuttaisi, kun tänään sain vihdoin ja viimein asennettua langat tammikuussa lahjaksi saamaani ompelukoneeseen! Hupsan :D

Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!

Kollaasien kuvat: Stockmann, Finnish Design Shop, Kodin1, Prisma, DesignShopOutlet.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!