22.6.2014

Juhannusfiiliksiä ja lomasuunnitelmien päivitys

Nyt on taas kolme päivää latauduttu luonnon helmassa ja hyvää teki. Savusaunassa oli tunnelmaa ja herkkuja riitti. 
Aurinkokin välillä pilkahteli pilvien lomasta, mutta olisi kelit toki voineet olla paremmat. +12 ja vesisade ei ihan parasta kesäsäätä.. Edellisessä postauksessa en säätä manaillut eikä se nyt toisaalta juhannusta pilannutkaan, mutta lomasuunnitelmia se kyllä nyt muutti. Autoretki sateisessa Virossa ei oikein enää kuulostanutkaan niin houkuttelevalta ja 15 vrk:n sääennustetta tutkaillessa päätös vahvistui. Viikon päästä meitä kutsuukin Barcelonan aurinko! 
Kohde oli suunnitelmissa valloittaa vasta syksymmällä, mutta enpä malttanutkaan näillä keleillä odottaa sinne asti, kun lennotkin oli vielä yllättävän kohtuuhintaiset lomakauteen nähden. Neljän päivän reissuun olisi tarkoitus ympätä rutkasti tapaksia, kulttuuria, ostoksia ja vähän rantalomailuakin :) 
Nyt onkin kivaa ohjelmaa loman alku jo pullollaan, kun ennen reissua saadaan vielä yövieraita vähän kauempaakin kylään. Sitä ennen kolme työpäivää pitäisi vielä pinnistää kunnialla loppuunsa. Tsemppiä muillekin lomaansa vielä odotteleville ja lokoisia lomapäiviä lomastaan jo nauttiville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!