25.7.2014

DIY - Lahjakassit tapetista

Lainailin jo jokin aika sitten kirjastosta muutaman ihanan "kierrätystuunaus" -ideoita sisältävän kirjan.
Lomalla vihdoin selailin kirjoja oikein ajan kanssa ja muutamia toteutukseen pääseviä juttuja näistä löytyikin. Ommella surautinkin sitten toisen kirjan ohjeita mukaillen muutaman lahjakassin olohuoneen tapetin jämistä.
Nauhat ja koristelutarpeet on askarteluliikkeistä kaikki joskus hommattu. Ylemmän kuvan kassin pusukuva on servetistä, joka on jo pitkään odottanut decoupage-projekteja ja nyt vihdoin tuli yksi sellainen toteutettua. Tykkään, vaikka vähän ryppyyn tuo kuva liimatessa menikin. Ompeleetkin on vähän niin ja näin, mutta ei nyt liikaa tuijotella yksityiskohtia, eihän ;)
Lomalla tuli käytyä myös Artekin Helsingin liikkeessä, jossa ihastuin erilaisilla teksteillä varustettuihin muistivihkosiin. Päätinkin kopioida idean ja testailla jo aikoja sitten hommaamiani kirjainleimaisimia yhteen muistivihkooni. Kirjainten tuputtaminen oli muuten helpohkoa, mutta ensi kerralla pitää vaan keskittyä vähän enemmän sanojen sommitteluun ja siihen, ettei väriä pääse yli muotin.
Huhheijaa, se ois nyt sitten eka työviikko loman jälkeen takana! Melkoisen nihkeältä se kyllä rehellisesti sanottuna tuntui näillä helteillä istua päivät koneen ääressä sisätiloissa :/ Viikonloppu on onneksi taas "vähän" kivempaa ohjelmaa pullollaan, kun tänään saatiin kyläilijöitä ihan Australiasta asti ja huomenna Turusta. Tarkoitus olisi huomenna katsastaa yksi Helsingin ravintolatarjonnan uudehko tulokas, mutta siitä lisää myöhemmin.

Nyt oikein leppoisaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!