9.7.2014

Kotona taas!

Viime viikkoisen Barcelonan matkan jälkeen kävimme vain yhden yön verran kotona kääntymässä, koska jo perjantaina matkasimme siskoni luo Salon seudulle. Lauantaina juhlistimme siskontytön 8-vuotissyntymäpäiviä ja sunnuntaina jatkoimme matkaa vielä muutamaksi päiväksi mökille helteistä nauttimaan. Omat syntymäpäivät tuli vietettyä maanantaina päiväretkellä Tammisaaressa ja illalla mökillä savusaunoen. Ihanaa, kun pääsi vihdoin oikein kunnolla uimaan +25 asteisessa järvivedessä :)

Oikein leppoisia lomapäiviä on siis vietetty tien päällä, mutta nyt on ihan kiva hengähtää (ts. tehdä kotihommia) taas kotonakin hetki. Aamulla leivoin jälleen jo aiemminkin täällä "mainostamiani" Siken päältä rapeita ja sisältä kuohkeita sämpylöitä. Itse tehdyssä leivässä on vaan sitä jotain ja nää kun on niin ihanan helppoja valmistaa, niin useampaan otteeseen on näitä jo tullut tehtyä.
Sämpylän väliin sai vihdoin laittaa omankin "kasvimaan" tuotoksia <3 
Tilliä lukuunottamatta hieman nihkeästi on tuo kasvimaa kukoistanut. Saattaa johtua kesäkuun kylmistä keleistä tai sitten ihan vaan laiskanpuoleisesta kasvimaan huoltajastakin! Ruohosipulia ei näy vieläkään juuri lainkaan, mutta rucolaa ja lehtisalaattia on nyt hieman tullut esiin tuon yllättävänkin runsaana kukkivan tillin lisäksi. Kyllä vaan maistui sekin erityisen hyvältä tänään uusien perunoiden kera nautittuna :)
 Tämä päivä menikin sitten aika lailla ihan vaan pyykkäämisen ja keittiön suursiivouksen merkeissä! Jospa huomenna taas lomaillaan vähän rennommin... Seuraavaksi taidan vielä kuitenkin järkkäillä Barcelonan kuvat erillistä matkapostausta varten valmiiksi :)

Aurinkoista viikonjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!