4.10.2014

Kiivi-banaanismoothie

Tällä viikolla on hieman ryhdistäydytty ruokarintamalla arjen ruokailuja keventämällä. Tavoitteena pieni painonpudotus sekä yleisen hyvän olon lisääminen terveellisimmillä ruokavalinnoilla. Jokunen aika sitten löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta houkuttelevan  ja tähän terveys-teemaan nyt hyvin sopivan Smoothie-kirjan.
Kirja pitää sisällään marja- ja hedelmä-, jogurtti-, vihannes- ja jälkiruokasmoothie-reseptejä sekä muutamia coctail-ideoitakin.
Tänään aamupalalle testiin pääsi kirpakka kiivi-banaani-smoothie.
 
 Periaatteessahan smoothien soveltamisessa on vain mielikuvitus rajana, mutta silti koen, että kirjan tuella tulee helpommin kokeiltua erilaisia yhdistelmiä. Tämä smoothie oli ehkä omaan makuuni hieman turhan kirpeä, mutta ah niin terveellinen tietty! :) Seuraavaksi ehkä joku makeampi versio sitten, esim. mansikka-mango-smoothie...

Nyt lähdetäänkin sitten tämän vuoden viimeiselle mökkireissulle! 
Mukavat viikonloput!

4 kommenttia:

 1. Ostin sitten tuon saman kirjan, kiitos vaan vinkistä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin et mahdoitko hakea kirjan :) Kiva juttu sit! Aika kivan monipuolinen opus kyllä.

   Poista
 2. Mä sain tyttäreni juomaan jopa vihersmoothieita, itse en niistä niin välitä, mutta olen tyytyväinen kun lapset vetää melkein mitä vaan soseutettuna ja kylmänä. Pitääkin taas alkaa näitä tekemään. Netistä löytää myös hyviä ohjeita.

  VastaaPoista
 3. Vihersmoothiet itsellä vielä testaamatta, mutta ehdottomasti pitää pian kokeilla! Smoothiet on kyllä ihanan helppo tapa nauttia päivän vitamiiniannokset kerralla ja kiva kun lapsillekin maistuu :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!