7.10.2014

Syö hyvää

Lyhyt vinkkaus illan päätteeksi tänään Hesarista bongattuun Syö hyvää - hankkeeseen. Hanke esitellään Syö hyvää sivustolla näin:

"Syö hyvää on Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama hanke, joka pohjautuu tammikuussa 2014 julkaistuihin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Kuluttajien lisäksi hankkeen kohderyhmänä ovat terveysalan ammattilaiset, jotka työssään neuvovat erilaisia kuluttajaryhmiä. Hankkeen tavoitteena on viestiä hyvistä ruokavalinnoista sellaisessa muodossa, että ne puhuttelevat yksilötasolla. Suositusten soveltaminen on hankkeen keskiössä: tavoitteena on, että moni löytäisi vastauksia omiin pohdintoihinsa ja ymmärtäisi terveellisen ruokavalion koostamisen perusedellytykset ja haasteet."
Kuva: Shutterstock Syö hyvää -nettisivuilta löytyy muun muassa erilaisia TOP listoja perustuen eri tuoteryhmien tuotteiden sisältämien ravintoaineiden vertailuun. Aika paljon pitää sisällään varmasti jo monelle entuudestaankin tuttua juttua, mutta silti jokseenkin pysäyttävää ja todella havainnollistavaakin kuten juttu Sokeripommeista
Kannattaa kurkata! 

Terveellistä viikon jatkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!