6.10.2013

DIY: purkkien ja laatikoiden päällystämistä

Pitkä tauko askartelurintamalla päättyi tänään, kun pitkästä aikaa sormet oikein syyhysivät jotain pientä näperrys-projektia. Hyvinkin simppeleillä säilykepurkkien ja pahvilaatikoiden kansien päällystysjutuilla oltiin tänään liikkeellä.

Välineiksi tähän näpertelyyn riittävät päällystettävä purkki/ laatikko, päällystykseen käytettävä paperi tai esim. tapetin pala, kaksipuoleinen kontaktimuovi, kynä, viivotin ja sakset. Itse käytin purkkien päällystykseen makkarin ja olkkarin tapetoinnista jääneitä tapetin paloja.Toiseen purkeista lisäsin myös palan liitutaulutarraa, kun muuten jäi pelkkänä valkoisena vähän tylsäksi. Puhekuplan muottina käytin Ikeasta ostetun lahjapaperin kuviota. 

Laatikon kannen päällystykseen käytin myös Ikeasta ostettua lahjapaperia. Hieman ohutta tuo paperi päällystykseen on, että jos oikein kovaan käyttöön tulisi, niin kannattaisi tämä päällystää vielä kontaktimuovillakin.
Toisen kuvassa näkyvän laatikon nuottikannen tein jo joskus aiemmin. Päällystyspaperi syntyi perusvalkoiseen A4:seen nuottikuviota leimailemalla. 

Näitä hyvinkin simppeleitä DIY-projekteja on luvassa jatkossa varmasti lisääkin. Ehkä seuraavaksi sitten se eilen pähkäilemäni liitutaulu keittiöön... Nyt selkeästi on jo lämmetty ajatukselle meinaan :)

Ja vielä vinkvink! Hunajaista -blogissa on käynnissä arvonta, jossa yksi onnekas voittaa Design House Stockholmin Work Lamp -lampun omakseen. Tänään on viimeinen päivä osallistua eli kipinkapin osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!