Eilen tuli keiteltyä pitkästä aikaa tomaatti-vuohenjuustokeittoa. Aiemmin olen tainnut tehdä tätä Valion sivuilta löytyvällä ohjeella, mutta nyt reseptiarkistoistani löysin täältä aikanaan printatun ohjeen. Hieman kummastelin keittoon tulevaa runsasta vuohenjuuston määrää, mutta ajattelin, että tehdään nyt vaan kiltisti niin kuin ohjeessa kehoitetaan. Suolan lisäämisen tosin jätin väliin, kun kerran kasvisliemikuutiokin tähän jo tuli. Keitosta tuli melko paksu ja ihmettelin, että maistuupas tosiaan selvästi aiempaa vahvemmin vuohenjuustolle.. Noh, nyt kun vielä kertaalleen vierailin tuolla reseptin sivuilla, niin hupsan, reseptissä olikin ollut virhe! Paseeratun tomaatin määrä on alunperin ollut siinä 500 g, kun oikea määrä olisikin ollut tuplat eli 1kg! Ja alkuperäisellä ohjeellahan täällä mentiin... Voi jösses, maalaisjärjenkäyttö on tietty sallittu, mutta aina ei ihan leikkaa :D Tuolla kilolla paseerattua tomaattia maku on siis varmasti juurikin sopivasti vuohenjuustoinen eli uskallan tätä nyt joka tapauksessa suositella! ;)
Kuva: maku.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaunis kiitos kommentistasi!