26.10.2013

Kirppistelyä

Salakavalasti viuhahti taas lauantaipäivä jonnekin. Kirpparilla ja kaupoilla tuli sentään pyörähdettyä. Kirpparille suunnattiin alunperin tarkoituksena varata itselle myyntipöytä ja se toki varattiinkin, mutta tarttuipa sieltä sitten jotain kotiinkin mukaan. En hirmu usein normaalisti kiertele kirppareilla. Koen, ettei mulla oikein ole sellaista kirpparisilmää, jota toisilla tuntuu olevan. Sellaista kadehdittavaa silmää, jolla maagisesti erottaa kirpparilla jyvät akanoista. Monesti kirpparisilmän omaavat ovat oman kokemukseni mukaan osaavia tuunaamaan vanhasta uutta, mikä sekin varmasti osaltaan helpottaa löytöjen tekemistä.

Tänään oli kuitenkin sen verran poikkeuksellinen päivä, että olisin voinut haalia kirpparilta mukaani yhtä sun toista tavaraa. Yhtenä ajatuksena oli ostaa muutamia lasten juttuja kotiin, jotta satunnaisesti meillä vierailevilla pikkuisillakin olisi jotain puuhaa kyläreissullaan. Ostin sitten yhden pelin, josta huomasin kotiin tullessa osan nappuloista ja muista tarvittavista osista puuttuvan kokonaan! Jep. Kirppisamatööri, kun en kurkistanut paikan päällä paketin sisään. No taidan reklamoida tästä vääryydestä vielä, kun vien omat tavarani myyntiin ;)

Monenmoista kivaa sisustussälääkin tuli kirpparilla vastaan. Näitä kahta kynttilähärpäkettä en sitten voinut lopulta vastustaa...

Molemmat ovat väritykseltään hieman rusehtavia, mutta ainakin tuon isomman ajattelin suhauttaa spraymaalilla mustaksi, jotta istuu paremmin meitin kotiin (pientä tuunaajan vikaa hei mussakin!).  Veikkaan, että joku on nämä itse tehnyt, koska pieniä kauneusvirheitä näissä oli, mutta toisaalta sehän tuo vaan pientä särmää niihin ;) Eivätkä olleet muuten hinnallakaan pilattuja, kun vaivaisen euron maksoivat kipale.

Kirpparilta matka jatkui vielä muutamaan muuhunkin kauppaan ja Clas Ohlsonilla menin sitten ihan pähkinöiksi :D Niin kivoja joulutilpehöörejä oli tyrkyllä että! No hillitsin itseni serveteiltä, kynttilöiltä, pahvimukeilta jne, mutta alla oleva lyhty oli saatava.


Melkoinen kynttiläteema ollut siis tänään. Huomenna pitäisi sitten kaivaa kotinurkista tavaroita, joista malttaisi luopua...

2 kommenttia:

  1. Wau, hienot kynttiläjalat ja tuo Lyhty! :)

    VastaaPoista
  2. Henna/Oh my white3.11.2013 klo 23.40.00

    Juu tykkään kyl :) Sain sit ostamaani peliinki siitä puuttuneet nappulat. Oli tippuneet paketista ja löyty myyjältä :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!