14.10.2013

Lentobuukkaus joulutunnelmiin

Olipas jännitysnäytelmää kerrakseen eiliseen iltaan, kun lentoja varailtiin. Itsenäisyyspäiväviikonlopulle oli haaveissa lyhyt kaupunkireissu. Amsterdam ja Madrid olivat kohteina harkinnassa, mutta lopulta päädyttiin Tukholmaan. En ole aikoihin siellä käynyt ja mulla on mielikuva, että siellä on erityisen tunnelmalliset joulutorit, joten siksi sinne.

Halvatlennot.com sivuilla välähteli alle sadan euron menopaluulentoja ja innoissani sitä kautta lähdinkin lentoja varailemaan. Mutta siinä vaiheessa, kun olin vahvistamassa varausta, niin lennon hinta vaihtuikin kertaheitolla 50e kalliimmaksi ja ruutuun välähti vain pahoittelut hinnan nousemisesta ja kysymys: haluatko jatkaa varausta tästä huolimatta? Öö. No en tod! Ymmärrän, että hinnat päivittyvät jatkuvasti kysyntää ja varaustilannetta mukaillen, mutta kun olin jo lennot tiettyyn hintaan valinnut ja tietonikin sivuille antanut, niin ei enää varauksen loppuvaiheessa mielestäni kuuluisi muuttua. Höh.

No sama meininki jatkui Finnairinkin sivuilla. Lopulta hinta muuttui onnekkaasti alaspäin ja plussapisteitä hyödyntämällä saatiin vielä kohtuuhintaan lennot. Mutta en kyllä muista, että ennen noin paljon olisi ihan lyhyen ajan sisällä hinnat heitelleet. Todellakin kannattaa monella eri hakukoneella tehdä samaan aikaankin haku, kun osa päivittyy vähän viiveellä ja saman lennon voi samalla hetkellä saada monta kymppiä toista sivustoa halvemmalla.

Mutta joo, lennon varaamisen hankaluuksista selvittiin ja nyt on kiva minireissu joulun alusajalle siis buukattu! Muutama fiilistelykuva sen kunniaksi jouluisesta Tukholmasta...Kuvat: matkapojat.fi ja plaza.fi

Kummasti se joulu vaan jo kummittelee mielessä, muutamat lahjatkin on jo tullut hommattua.. Ai miten niin joulufani ;) No äkkiäkös se pari kuukautta toisaalta tässä vierähtää, ettei sen puoleen. Mutta vielä myös syystunnelmissa ollaan, nyt lähden meinaan huiskaisemaan parvekkeelle hommatut callunat multaan.. 

Hyvät illanjatkot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!