5.10.2013

Pinaatti-kylmäsavulohipastaa ja pähkäilyä keittiössä

Siivousurakka on vielä vaiheessa, mutta pieni tauko on nyt paikallaan. Puhtaalla keittiöllä on kyllä kumma vaikutus, heti tekee mieli kokkailla! Päivän ruuaksi valikoitui pinaatilla höystetty kylmäsavulohipasta. Idea lähti jääkaapissa lymyilleestä, tänään viimeisellä käyttöpäivällä varustetusta creme fraichestä ja pakkasessa käyttöään odottavasta kylmäsavulohipaketista.

Tällä kertaa resepti sovellettiin ihan omasta päästä:

1 pkt kylmäsavulohta (150 g)
1 pss pakastepinaattia (150 g)
1 prk creme fraiche(150 g)
Ronskisti mustapippuria
Ripaus suolaa
Loraus sitruunamehua

Ensin hieman kuullottelin pinaattia ja kylmäsavulohta öljyssä pannulla ja sitten lisäsin vaan creme fraichen ja mausteet sekaan. Kastikkeen nautin kera erikseen keitetyn pinaattifettuccine-tuorepastan.

 Supernopeeta ja ihan syömäkelpoistakin oli :)

Tuossa siivouksen tuoksinassa alkoi yksi idea keittiöön muhia mielessä...

Itse asiassa näin äkkiseltään aika hurjalta muutokselta tuntuisi tuon oikean puoleisen kuvan kuvankäsittelyohjelmalla tehdyn mustan suorakulmion perusteella! Tosin liitutaulutarraa ajattelin, että sen saanee helposti poiskin, jos ihan metsään menisi. Tuolle koko seinän pituudelle sitä ajattelin. Hmm. Hetken pitänee tätä vielä sulatella kuitenkin...

Nyt kun paikat on putsissa, niin innostuin vähän muutenkin kuvailemaan meitin keittiötä :)
Ei mikään jättisuuri köökki, mutta ihan kompakti ja tällä erää riittävä meille. Ja työskentelytilaa on  toisaalta keittiön kokoon nähden aika reilusti. Itsehän emme ole mitään materiaaleja tänne valinneet, mutta valkoiset pinnat ja tuo puinen työtaso kyllä miellyttivät jo asunnon ostovaiheessa.

No mutta nyt vielä hetkeksi jatkamaan siivoushommia... Iltasella saaki sitten suunnata vielä lentokentälle, siippa kun palailee työpaikan virkistysmatkalta Budapestistä. Niin ne toiset! Ei mitään kateutta ilmassa ehei. No tuliaisia odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!