16.10.2013

Eteisessä

Tänään on hieman jutut vähissä, mutta vieraillaanpa tähän väliin nyt vaikka meidän eteisessä :) Eipä tässä paljon esiteltävää ole, mutta pienuudestaan huolimatta tästä kovasti pidän. Peililiukuovet piilottavat taakseen kaiken tarpeellisen ja avartavat kivasti pientä tilaa. Laattalattia taas on ihanan käytännöllinen ja tummanharmaalta sävyltäänkin silmääni miellyttää. Unelmieni keittiöönikin kelpuuttaisin mieluusti laatoilla päällystetyn lattian...

Sisustamista eteisessä ei kovin paljon ole ollut, mutta ovimaton ja kattolampun uusin hieman tänne muuton jälkeen. Aluksi lamppuna oli jo vanhassa asunnossammekin eteisessä ollut "perus-lasikupu-plafondi", mutta ikinä en siihen oikein tykästynyt. Tuntui vain, ettei muunlaisia juuri ollut tarjollakaan ja siihen oli tyytyminen. Miten ne tosiaan onkin aina vaan niitä lasikupuja? :D Olinkin sitten erityisen innoissani löytäessäni Elloksen valikoimasta tuon hieman modernimman version plafondista. Mitään matalampaa, riippuvaa valaisinta kun tuohon ei voinut harkitakaan eteisen suuntaan aukeavan vessan oven vuoksi. 

Tarkoituksena olisi liimailla tuohon ylemmässä kuvassa peilin kautta näkyvään, valkoiseen sähkökaapin oveen Kodin Terrasta ostamani tekstitarra. Liitutaulutarraakin tuohon ajattelin, mutta sen taidan nyt kuitenkin sijoittaa jo aiemmin kaavailemaani paikkaan keittiöön. Tällä erää kaapin ovea koristavat kuitenkin vielä nuo yllä olevassa kuvassa näkyvät sisustuskortit.

Huomisen jälkeen mulla alkaakin sitten jo viikonloppu, kiitos viime viikon lauantaityövuoron. Kivaa ohjelmaakin on luvassa, kun suuntaan kotikonnuille muutamia kamusia ja perhettä moikkaamaan :)  Siispä nyt jo hyvissä ajoin hyvän viikonlopun toivotukset kaikille ja vielä vähän syystunnelmia kuistilta!


2 kommenttia:

  1. Etsin tyylikästä plafondia omaan kotiini ja törmäsin blogisi tähän postaukseen. Tosi tyylikäs plafondi, sain siitä inspiraatiota omiin sisustussuunnitelmiini. Kiitos siitä! - Minna

    VastaaPoista
  2. Voi kun kiva kuulla! Itsekin tykkään tuosta kovasti :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!